Kako se slažu Rak i Vaga

Kako se slažu Rak i VagaU ovom tekstu pročitajte kako se slažu Rak i Vaga.

Opis

  1. Iako na prvi pogled ovo dvoje ljudi ne mogu biti dobra zajednica, barem ne na neko duže vreme, zapravo je broj takvih veza vrlo velik. Rak je izuzetno osetljivo bice, željno ljubavi i nežnosti koju mu ne mogu baš svi dati, pa se Vaga tu cini kao vrlo dobar izbor.
  2. Vage su isto nežne i osetljive, ali na drugaciji nacin, prvenstveno okrenute na sebe i na svoje potrebe, pa ce jednom Raku biti dosta teško izaci na kraj sa Vagom koja nece uvek razumeti njegovu potrebu za tolikim poljupcima. On ce stalno tražiti zadovoljenje svojih potreba, a jednako tako i Vaga, pa ce medu njima cesto doci do sukoba njihovih ega koji nece biti baš tako banalni.
  3. Vaga cesto nece imati razumevanja i takta za Rakova neraspoloženja i tamne strane njegove licnosti, tako da ce se u tom slucaju Rak osecati i nevoljeno i nezašticeno zbog Vagine ravnodušnosti koju ce mu u tom trenutku pokazivati.
  4. Nesporazumi ce nastati i kada se pojave neki rizici koje ce morati oboje preduzeti, pa ce odgovornost stalno prebacivati jedan na drugoga. Nestalna i nestabilna veza koja je dobra na krace vreme, dok za brak nije preporucljiva.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *