Kako se slažu Rak i Škorpija

Kako se slažu Rak i ŠkorpijaU ovom tekstu saznajte kako se slažu Rak i Škorpija.

Opis

  1. Ovo je jedna od najkompletnijih i najpoželjnijih veza u celom zodijaku, bez obzira na koju kombinaciju se odnosi. Rakova senzualnost bice naveliko potaknuta Škorpijinom strašcu i velikom potrebom za posedovanjem partnera.
  2. Raku ce se odmah, na prvi pogled, dopasti Škorpionove oci i vatra koja bukti u njima, kao i sam pristup prema potencijalnim partnerima, pa ce se svaki imalo slabiji Rak u tren oka naci u zagrljaju Škorpije, pogotovo ako je vec duže vreme sam ili ako žudi za ljubavlju.
  3. Ako doista treba zaštitu od svega, Rak bi trebao potražiti partnera Škorpiju, koji nece imati potrebe biti ljubomoran na svog Raka jer je ovaj 100% veran, prvenstveno zbog divljenja prema Škorpijinoj snazi.
  4. Oboje su vrlo intuitivni i jedan prema drugome nece imati potrebe da lažu ili da se štite, jer ce u ovoj kombinaciji, ovo dvoje ljudi zasjati u svom najboljem sjaju i dati jedan drugome samo najbolje od sebe.
  5. Ovo je veza koja ima i dubinu i intimnost, ali i kontinuitet, pa ce biti sve bolja i bolja kako ce oni stariti zajedno.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *