Kako se slažu Rak i Vodolija

Kako se slažu Rak i VodolijaU ovom tekstu pročitajte kako se slažu Rak i Vodolija.

Opis

  1. Ponekad ce Vodolija svojeg partnera Raka dovesti ravno do granice ludila sa svojom hladnokrvnošcu i ignoriranjem njegovih potreba.
  2. Ovo je veza koja ima vrlo malo šansi za uspeh i opstanak u ovom surovom svetu, prvenstveno zbog njihovih potpuno suprotnih životnih nacela i uopšteno zbog njihovog potpuno razlicitog životnog stila koji vode.
  3. Ovo dvoje ljudi ce uspjeti u slucaju kada je Vodolija osoba kojoj treba mnogo ljubavi koju od jednog Raka može i dobiti ili u slucaju kada mu treba utocište od sveta kojim je razocaran i koji ga je izneverio.
  4. Ako je slucaj da je kombinacija žene Raka i muškarca Vodoliju, bice to dobra veza, ali jedino ako Račica nije previše ljubomorna na izlaske i provode svog Vodolije, a Vodolija s druge strane mora biti tolerantan i truditi se dati joj dovoljno svoje ljubavi da joj ne bude dosadno kada on izlazi, jer ce ona u protivnome naci drugog ljubavnika, a to on sigurno nece tolerisati.
  5. Bolja je kombinacija muškarca Raka i žene Vodolije koji imaju dovoljno razumevanja jedno za drugo. Moguce je da ova veza uspe, ali su oboje dosta ljubomorni da ne bi izrazili te svoje sumnje u drugu stranu.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mirjana Marković

Avatar photo
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *