Kakopedija > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu Rak i Vodolija

Kako se slažu Rak i Vodolija

Kako se slažu Rak i VodolijaU ovom tekstu pročitajte kako se slažu Rak i Vodolija.

Opis

  1. Ponekad ce Vodolija svojeg partnera Raka dovesti ravno do granice ludila sa svojom hladnokrvnošcu i ignoriranjem njegovih potreba.
  2. Ovo je veza koja ima vrlo malo šansi za uspeh i opstanak u ovom surovom svetu, prvenstveno zbog njihovih potpuno suprotnih životnih nacela i uopšteno zbog njihovog potpuno razlicitog životnog stila koji vode.
  3. Ovo dvoje ljudi ce uspjeti u slucaju kada je Vodolija osoba kojoj treba mnogo ljubavi koju od jednog Raka može i dobiti ili u slucaju kada mu treba utocište od sveta kojim je razocaran i koji ga je izneverio.
  4. Ako je slucaj da je kombinacija žene Raka i muškarca Vodoliju, bice to dobra veza, ali jedino ako Račica nije previše ljubomorna na izlaske i provode svog Vodolije, a Vodolija s druge strane mora biti tolerantan i truditi se dati joj dovoljno svoje ljubavi da joj ne bude dosadno kada on izlazi, jer ce ona u protivnome naci drugog ljubavnika, a to on sigurno nece tolerisati.
  5. Bolja je kombinacija muškarca Raka i žene Vodolije koji imaju dovoljno razumevanja jedno za drugo. Moguce je da ova veza uspe, ali su oboje dosta ljubomorni da ne bi izrazili te svoje sumnje u drugu stranu.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 5, prosek: 3,40

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mirjana Marković
Zvezde su moji putokazi. Volim da proučavam odnose između ljudi.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Ostavite odgovor