Kako biti privlačna

Želite znati kako biti privlačna i atraktivna devojka? Ovo je jedan lep i jednostavan vodič koji će vam dati neke osnovne smernice kako povećati atraktivnost i biti što privlačnija muškom polu. Pa krenimo redom…

Kako biti privlačna

  1. Duga i lepa kosa. Negovana, lepa i privlačna kosa je pravo blago za svaku devojku. Prema jednoj anketi u kojoj su učestvovali isključivo muškarci od 20 do 45 godina, čak 75 % njih je izrazito glasalo za dugu kosu naspram kraće. Znate šta vam je činiti onda – pravac kod frizera i doterajte vašu kosu. Pored toga, trudite se da vašu kosu održavate čistom, urednom i da je pravilno perete.
  2. Negujte kožu. Zdrava koža je nešto što skoro svaki muškarac primeti. Ne štedite na raznoraznim preparatima, kremama i pomadama za očuvanje i negu kože. Ja vam savetujem ovu kremu za koju vam dajem moju toplu preporuku. Čak i da vam je novac problem, opet možete pronaći neke jeftinije kozmetičke salone i dobiti isti efekat. Negujte vašu kožu zimi, isto kao i leti. Ne dozvolite njeno pucanje ili isušivanje.
  3. Vitka linija. Sjajan izgled i vitka linija je nešto što bi svaka devojka poželela. Da bi to postigle, nije potrebno previše odricanja, dijeta i ostalih stvari. Najbitnije je da redukujete vašu ishranu i krenete na fitness ili neke vrste kardio treninga koji će vam pomoći da sagorite masne naslage. Smanjite unos ugljenih hidrata i masti, hranite se zdravo i vežbajte zdravo. U zdravom telu, zdrav duh. A na sve to bićete lepe i imaćete vitku liniju, što će samim tim prouzrokovati da budete još privlačnije muškom polu.
  4. Telo i obline. Naravno mnogim muškarcima su jako bitne ženske grudi, kao i zadnjica. Ovo prvo ne možete prirodno nešto puno promeniti, samo možete ugraditi silikone. Dok na izgled vaše zadnjice možete itekako uticati kvalitetnom ishranom i odgovarajućim vežbama za taj delo tela – noge i zadnjicu. Učinite da se muškarci okreću za vama!
  5. Samopouzdanje. Muškarci često mogu osetiti koliku dozu samopouzdanja ima devojka već pri prvom kontaktu. Da bi postale privlačnije morate to povećati maximalno. Radite na tome, volite sebe i podignite vaše samoupouzdanje na najviši nivo. Ne dozvolite da vam drugi komanduju, imajte svoje ja, i verujte u sebe i svoje odluke.
  6. Lepa i atraktivna odeća. Da bi se muškarci okretali za vama i da bi bile u centru pažnje gde god da se pojavite, morate voditi računa i šta oblačite na sebe. Trudite se da to uvek bude najbolje moguće, u zavisnosti od prilike. Vodite računa i da ne preterate pa da se na jedan običan opušten odlazak do kafića ne sređujete nešto previše da ne bi izgledale smešno.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

pletenje kikica

Kako isplesti kikice (pletenice)

Kikice predstavljaju stari afrički stil uplitanja kose koji zahteva vežbanje i strpljenje. Ako želite kikice …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *