Kako pobediti kupoholičarku u sebi

Koliko puta vam se desilo da u nekim depresivnim situacijama ili u stanju potpune euforije odete i opustošite radnje po gradu, provlačeći besomučno svoju karticu ili karticu vašeg tate? Ipak, stvarnost ujeda, što ćete osetiti već sledećeg meseca kad vam računi stignu u maniru smrtne presude. A onda počinje griža savest.
Kako pobediti kupoholicarku u sebi

Kako pobediti kupoholičarku u sebi

  1. Shvatili ste da ste spickali više nego što ste planirali, a potrebna vam je hitna reparacija tela i lica koja u salonu košta kao sam đavo. Treba vam nova frizura, neko da vas našminka, sredi nokte jer imate sastanak sa simpatijom i želite da budete lepi.  Sigurno imate neku drugaricu koja u društvu slovi za majstora kada je sređivanje u pitanju. Pozovite je na kafu, objasnite situaciju, poklonite joj za uzvrat nešto fino kao mali vid podmućivanja. Nabavite kozmetiku i uspeh je zagarantovan. Od druge prijateljice pozajmite onu fenomenalnu haljinu što je nosila za maturu pre dve tri godine i prihvatite da je torba koju želite zapravo totalni promašaj, krik za jednu sezonu a i ne slaže vam se ni uz jednu garderobnu kombinaciju.
  2. Trik da izbegnete šoping grižu saveti, a istovremeno utolite želju za kupovinom je da sebi poklonite neku sitnicu koja neće uzdrmati budžet. Crveni karmin ili nova senka za oči su odlična rešenja jer su to stvari koje ne skupljaju prašinu. Dakle nešto što ćete koristiti.
  3. Ako ste hedonistički manijak i rešili ste da kud puklo da puklo poslednji dinar date na ludu večeru u najeksluzivnijem restoranu, nakon čega sledi diskoteka zastanite na sekund. Umesto toga organizujte večeru u vašem stanu, gde će svako od vaših prijatelja doneti piće i još poneki slatkiš. Uživaćete spremajući hranu jer sigurno u frizu imate neke neiskorišćene gurmanske čarolije, koje su samo čekale ovu situaciju. Svi ćete uživati a trošak je zanemarljiv.
  4. Ima žena koje luduju za kupovinom knjiga, što je lep ali ponekad skup hobi. U trenutku kada želite da se osamite u svojoj depresiji ,nakupovaćete razne bisere beletristike, a generalno gledano imažete vremena da ih sve pročitate na odmoru tek.K upujte jednu po jednu, pozajmljujte ih od prijatelja a i najjeftinija solucija vam je biblioteka.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

Sopstveni posao

Kako pokrenuti sopstveni posao

Živimo u zemlji u kojoj je nezaposlenost velika. Mnogi ljudi sede kod kuće, listaju oglase, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *