Kako ukloniti fleke od vina

Kako ukloniti fleke od vinaFleke od crnog vina mogu jako isfrustrirati i iznervirati. Zato ćemo vam u ovom tekstu dati savete kako ukloniti fleke od vina. Sigurno ste bar jednom u životu imali ovo neprijatno iskustvo, da prospete po sebi ili drugima crno vino. Pre nego što počnete paničiti i govoriti kako se to neće skinuti, pročitajte ovaj tekst. Postoji nekoliko metoda za uklanjanje fleka od crnog vina, koje ćemo vam sada predstaviti.

1) Uklanjanje belim vinom. Ovu metodu mnogi gledaju sa sumnjom ali iz praxe se pokazalo da daje rezultate. Čim vam se dogodi da prospete belo vino po sebi, odmah to mesto prelijte belim vinom dok se nije osušilo. Umesto belog vina možete fleku preliti i mineralnom vodom.

2) Čudesna so. Prelivanje belog vina preko fleke od crnog, često nije dovoljno pa tu nastupa so. Možete je staviti odmah posle sipanja belog vina, i odmah po nastanku „štete“. Trudite se da sa solju pokrijete celo mesto gde ste vino prosuli. Ostavite so da odstoji bar 30 minuta a zatim ga istresite ili usisajte. Zatim maramicama lagano tapkajte i briskajte taj predeo. Videćete kako mrlje polako nestaju.

3) Limun. Pored ove efikasne metode sa belim vinom i solju, možete isprobati i sa kriškom limuna ako je budete imali pri ruci u takvoj situaciji. Postupak je sličan, na mrlju pospete so a zatim to mesto istrljate polovinom limuna.

Sledeći put pazite šta radite, vodite još više računa i uživajte u ispijanju vina!

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovan Spasojević

Avatar photo
Obožavam da istražujem i dolazim do novih saznanja. Jako mi se dopada vaš sajt. Pokušaću i ja da doprinesem neki savetima.

SLIČNO

odvijac

Kako odabrati najneophodniji alat i opremu za kuću

Zakucati ekser, rašrafiti slavinu, zameniti osigurač, promeniti plinsku cev, itd., jednostavne su popravke, koje čestro …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *