Kako se slažu strelac i škorpija

Bilo da verujete u horoskop ili ne, uvek želimo da o onima koji su nam bitni, saznamo što više možemo. Možda zbog toga što želimo da znamo šta možemo da očekujemo od njih ili jednostavno želimo da nađemo više zajedničkih sklonosti. Slaganje strelca i škorpije zavisi i od toga da li su u pitanju muškarac strelac i žena škorpija, ili obrnuto.

Lični horoskop za 2017. godinu –>> Kliknite ovde za personalizovan horoskop urađen po Vašoj natalnoj karti!
Kako se slazu strelac i skorpija

Kako se slažu strelac i škorpija

Strelac je vatreni znak, dok je Škorpija vodeni. Odatle je Škorpija izuzetno emotivna (bilo muškarac ili žena), intuitivna i sa sjajnom memorijom. Strelac je kao vatreni znak vrlo energičan, spreman na akciju i često burno reaguje. Ono što je zajedničko za ova dva znaka su stvaralačke sklonosti. Ali dok Škorpija kao vodeni znak ume da prepozna kada je dosta, Strelac u tome ume da pretera.

I jedan i drugi znak mogu imati nezgodnu narav, ali će se njihova negodovanja ispoljavati na različite načine, retko u isto vreme i za iste stvari. Strelac je skloniji da se prilagodi i da nastavi ono što je neko već započeo, dok je Škorpija ta koja voli da inicira i počinje. Iako sve analizira i ima sjajnu logiku, retko ima snage i živaca da završi ono što započne, pa će se u tome sjajno slagati sa Strelcem koji je opet bolji u završavanju posla, nego u otpočinjanju. Problemi ovde mogu nastati u slučaju da Škorpija ponekad poželi da se prepusti i da očekuje da neko drugi odlučuje umesto nje. Ako se Strelac snađe u toj ulozi (koju zbog naravi Škorpije neće imati često), onda problema neće biti.

Škorpija je iskrena, pa zbog toga često ume da kaže i ono šta ne bi trebalo. Sličnu karakteristiku poseduje i Strelac. Ako su na suprotnim stranama u raspravi, onda će biti problema. Ali ako su u istom timu, sjajno će se složiti, ali će verovatno biti njih dvoje sami protiv sveta.

Dok je Škorpija spolja jako gruba, direktna osoba, ponekad neustrašiva i naizgled nemilosrdna, iznutra je zapravo jako nežna i emotivna, nekada i previše. Preosetljivost može dovesti do toga da Škorpija vidi probleme i tamo gde ih zapravo nema. Strelac je potpuno drugačiji. Dok je spolja prijatan i prijateljski nastrojen, iznutra je vrlo oštar i brutalan. Nikada nije nepravedan, iako je njegovo poimanje fer pleja ponekad diskutabilno. Iako se lako priklanja grupama, uvek čuva svoju individualnost. Zbog ove ključne suprotnosti, čini se da bi Škorpija i Strelac bili sjajna kombinacija, jer bi se međusobno dopunjavali u pojačavali svoje pozitivne osobine. Kao poslovni tim ili nešto slično, imali bi jako mnogo uspeha.

Negativni aspekti ove kombinacije bi mogle da se ispolje u Strelčevoj površnosti i Škorpijinoj ljubomori. Seks ova dva znaka bi trebalo da je sjajan, jer Škorpija (posle Ovna i Vodolije) spada u jedan od najsenzualnijih znaka. Na prvi pogled bi moglo da deluje da bi se veza ova dva znaka raspala zbog čestog flerta Strelca, ali će se verovatnije raspasti zbog Škorpijinog apetita za ljubavlju koju Strelčeva pažnja neće moći da ispuni. Ali i zbog konstantnih izliva ljubomore Škorpije.

Ako se brak ova dva znaka ikako ostvari, Škorpija će ga shvatiti vrlo ozbiljno. Koliko god da je slobodna u životu, u braku je Škorpija vrlo staromodna. Za razliku od Strelca, koji svoje potpuno ispunjenje i slobodu dobija tek ostvarivanjem bračne zajednice. Inovacije Strelca Škorpija neće moći da prihvati i moguće je da će se brak ova dva znaka raspasti na vrlo ružan način.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Em

Avatar photo
Pišem. Čitam. Pričam. Mislim. Uvek učim. Stvaram. Volim. Dipl.Ing.Informatike, usmerenje programiranje i projektovanje

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *