Kako se slažu ribe i vaga

Kombinacija vazdušnog i vodenog znaka. Emotivna i snalažljiva Riba bi mogla da bude neiscrpan izvor inspiracije za vazdušnu Vagu, večitog mislioca.

Lični horoskop za 2017. godinu –>> Kliknite ovde za personalizovan horoskop urađen po Vašoj natalnoj karti!
Kako se slazu ribe i vaga

Kako se slažu ribe i vaga

Riba je vrlo intuitivna i vrlo se lako prilagođava. Vaga, sa druge strane, je vrlo humana i nije previše zahtevna, pa bi zbog toga ova kombinacija mogla jako lepo da funkcioniše. Problemi između ova dva znaka bi mogli da se jave kada svako od njih dođe do momenta kada ispoljava svoju sebičnost. Na sreću, ti momenti i Ribu i Vagu brzo prođu. Vagina sklonost ka kompromisima i realnom postavljanju stvari može itekako da bude od pomoći. Osim toga, Vaga uvek stvari naziva svojim imenom, dok Riba nema hrabrosti za to, pa će taj aspekt ova dva znaka još više vezati i stvoriti intimniju vezu.

Vage su vrlo omiljene, ne prave probleme, a donose balans celom društvu u kome su. Bez obzira što su taktične, one su vrlo pravedne i odatle nemaju nikakvu toleranciju za nepravdu. Tada gube svu svoju hladnoću i takt. Ribe su u svemu ovome vrlo slične Vagama, osim što umeju da zadrže hladnokrvnost kada je to potrebno, pa će to njihovo svojstvo svakako pomoći Vagama.

Vage su prirodni inicijatori, vole društvo i vole da organizuju zabave. Ribe umeju da budu lenje, ali vole društvo, pa će kombinacija ovog inicijatora i ovog pasivca ovde moći da funkcioniše.

U seksu je slična priča. I ta priča će potrajati dok Vagi ne dosadi, ali kako je Riba vrlo intuitivna, moguće je da će na vreme prepoznati Vagin gubitan interesovanja i pažnje, pa će na vreme popraviti stvar.

U svakom slučaju, ovo je jedna mirna i prijatna kombinacija, skoro penzionerska.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Em

Avatar photo
Pišem. Čitam. Pričam. Mislim. Uvek učim. Stvaram. Volim. Dipl.Ing.Informatike, usmerenje programiranje i projektovanje

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *