Kako se slažu strelac i lav

Vatrena kombinacija dva vatrena znaka.
Kako se slazu strelac i lav

Kako se slažu strelac i lav

Oba znaka karakteriše velika emotivnost. Oba znaka su vrlo rado spremna za svaku akciju, veliki su inicijatori i rado prihvataju sve predloge, nekad i bez razmišljanja. Umeju burno da odreaguju, što ume da bude priličan problem budući da su oba znaka vatrena. Na sreću, brzo se hlade.

Lavovi su uglavnom veoma popularni. Ako se za neki znak može reći da ima tu čudnu moć nad drugim ljudima i da se svi za njega lepe, onda je to Lav. Njegova energija ne mora uvek biti pozitivna, ali je deifnitivno pokretačka i uvek Lav će uvek imati dosta onih koji ga prate. Mana je što Lav tu podršku uglavnom olako prihvata i često se dešava da nesvesno i nenamerno povredi one kojima je do njega jako stalo.

Strelac je takođe društveni znak, prijatan i tolerantan, ali vrlo povodljiv. Vrlo lako će biti na strani Lava i verovatno će ga slepo pratiti u svemu što čini, pa će njihov savez biti vrlo zanimljiv. Međutim, Lav je veliki egoista, ne ume da prepozna iskrenu podršku, pa bi mogao da povredi Strelca. Tada će ga Strelac napustiti i okrenuti mu leđa da bi se priklonio suprotnom taboru.

Osim toga, Strelac ume nesvesno da slaže i da ne održi svoje obećanje, a Lav mu to neće oprostiti. Biće mnogo vatre između ova dva znaka, i one dobre i one loše. I jedna u druga brzo dolaze i brzo prolaze.

Jednom kada se Lav i Strelac spoje, neće nikada moći definitivno da raskrste. To je zapravo, jedina prava mana ova dva znaka. Oni nikada ni sa čim i ni sa kim ne raskrste definitivno. Ali se nikada svesno ni ne vraćaju. Kod njih se sve dešava jednostavno i usput, potpuno spontano. Ako se budu kretali zajedno u istom pravcu, ova veza bi mogla da traje, sve dok im kao zlatnim ribicama nešto ne odvuče pažnju jedno od drugog.
Dok ova kombinacija traje, seks će im biti vatren i divalj. A kada se završi (jer ova kombinacija se uvek završi), teško da će ostati jedno drugome u pamćenju.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Em

Avatar photo
Pišem. Čitam. Pričam. Mislim. Uvek učim. Stvaram. Volim. Dipl.Ing.Informatike, usmerenje programiranje i projektovanje

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *