Kako momci reaguju na raskid

Muškarci kao i žene verovali ili ne pate posle raskida samo na svoj način. Oni neće kukati svojim prijateljima, daviti se u čokoladi, ljubavnim filmovima i suzama već će utehu pronaći u pivu, fudbalu ili drugim ženama.
Kako muskarci reaguju na raskid

Kako momci reaguju na raskid

  1. Prvi šok za njih je kad saznaju da su ostavljeni. Besni, u afektu svašta mogu da kažu poput hvala Bogu ili i ja sam razmišljao o prekidu jer sam napokon skontao da me nisi ni vredna. Da, istina ih boli, ne žele da budu oni ti koji su ostavljeni. Pričaće o bivšoj curi sve najgore drugarima, smejaće joj se, čak više ni na ulici neće hteti da joj se javi. Ego mu je uništen, a magija je nestala. Sam na silu budi u sebi muškarca koji je željan svega, alkohola, žena, provoda do jutarnjih časova i ne stoji u mestu već kreće u akciju. To ne znači da je više ne voli već samo da ga mnogo boli.
  2. Sad kreće sam sebi da puni glavu glupostima. Ko se jednom opekao na mleko i u jogurt duva. Jednom je voleo i nikad više. Ako mi je ona slomila srce ja nemam više sa čime da volim. Sve su iste, sve su babaroge, veštice i treba nositi beli luk i krtaču sa sobom da bi je oterao. Crne misli i ostale bla bla priče jer ni jedan inovantni odgovor neće imati.
  3. Drugari su uvek tu kada je reč o kafani. Skupiće se sa njima, piti najskuplja pića i ogovarati devojku koju više ne voli već mrzi, izbacuje njen prljav veš, šali se grubo na njen račun samo da bi sebe ubedio da ništa nije vredno ni izgubio. I sto puta ponovljena laž postaje istina. U suprotnom bi se srozao na patos, zvao je, pevao serenade ispod prozora, plakao ,molio ali ne, ne sme da ukalja svoj ponos.
  4. U toku tako neke poprilično pijane večeri poželeće da prošeta po klubu i nađe rame za plakanje barem za jednu noć. Šmekaće, namigivaće, flertovaće pa čak i sa najružnijom robom u gradu, naročito ako slučajno naleti na bivšu. Seks bez obaveza oni vide kao jedan vid prebolevanja. To im se osladi pa tako svako veče dok ne prsnu, dignu ruke i skontaju da im to ništa ne pomaže. Mamurluk, griža savest i neverovatno nedostajanje bivše devojke. Tad stavljaju prst na čelo i donose odluku da je jedino rešenje da se pomire sa tim, da život ide dalje i da će vreme zalečiti rane.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

5 komentari

  1. Avatar photo

    zašto devojka (žena) piše na ovu temu??? U principu, tačnost teksta je 0,001%

  2. Mislim da ovo nema blage veze sa tim kao prvo kako muskarac raagira kad je ostavljen vecina zeli i trazi novu sansi kod doticne osobe koja ga je blago receno sutnula.Sto se tice alkohola i opijata druge vrste verovatnoca je kao sto kaze brat Dusan 0,001 % jer vecina moze uteh potraziti ne u picu drugim zenama i slicno nego u sportu da se sto vise izduvamo i razmislimo sta nam je ciniti da li smo mi odg i krivi zbog raskida ili nismo da li imamo ikakve sanse kod te devojke ili jednostavno odustati i cekati drugu pravu ljubav!!!!Toliko o tome

  3. Avatar photo

    Zensko sam i ne slazem se sa ovim :)

    Ovde je opisan samo jedan tip muskaraca. Dakle, postoje muskarci koji ce ovako odreagovati. Ali takav decko najverovatnije ne oseca ljubav prema toj devojci. Onaj koji voli nece vredjati, nece se opijati. On razmislja razumno uprkos bolu. Zreo muskarac/zena je svestan/na da alkohol ne leci, da druge osobe ne lece. Da ce doci vreme kada prolazi „dejstvo“ utehe i da su zapravo samo uspeli da odloze patnju, sto ne znaci da ih ona nece sacekati kroz neko vreme.
    Sa druge strane, zavisi od razloga raskida da li se treba boriti ili odustati, mada ko jos moze protiv osecanja jakog kao sto je ljubav? :)

    • U potpunosti se slazem sa Draganom. Zreo muskarac se ovako ne ponasa. Pretpostavljam da je i autorka nezrela osoba

    • ulogovao sam se samo da bih, podrzao draganu, ispravno razmisljanje!
      realno i ja sam prosao kroz ovo, mozda jednim idjelom i jos prolazim i ako je proslo prilicno dosta, I MI MUSKARCI IMAMO DUSU I SRCE, I MI ZNAMO DA VOLIMO, pa se ne branimo posle raskida, vrijedjanjem i alkoholom!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *