Kako pokrenuti Diablo III

Nakon skoro 10-11 godina, konačno smo dočekali novu Blizzardovu igricu Diablo III. Toliko slična svim MMORPG igricama koje smo igrali proteklih godina, a opet potpuno drugačija. Blizzard se svakako potrudio da nam i ovaj put izbaci igricu koju je vredelo čekati. Za startovanje vam je najpre neophodan instalacioni disk, naravno. Ali pre nego što ubacite disk u svoj DVD ROM, potrebno je da obavite neohodne pripreme za ovu igricu.
Diablo iii

Kako pokrenuti Diablo III

  1. Treba vam minimum 12-15 GB slobodnog prostora na hard drajvu. Da, upravo je toliko potrebno.
  2. Minimum 1 GB RAM memorije, odnosno 1,5 GB ako imate Windows Vista-u ili Windows 7, dok vam je za MAC potrebno minimum 2GB rama.
  3. Potrebna vam je stalna internet konekcija.
  4. Minimalna rezolucija 1024×768.
  5. Što se tiče operativnih sistema, minimalni zahtevi su sledeći: Windows XP, Windows Vista ili Windows 7 (sve naravno sa poslednjim servis pack-om) i Direct X 9.0c.
  6. Zahtevi za procesore: Intel Pentium D 2.8 GHz ili AMD Athlon 64 X2 4400+.
  7. Grafička kartica mora biti minimum NVIDIA GeForce 7800 GT ili ATI Radeon X1950 Pro ili bolja.
  8. Ako imate MAC, zahtevi su malo drugačiji: MAC OS X 10.6. 8 ili noviji, procesor Intel Core 2 Duo, grafička NVIDIA GeForce 8600 GT ili ATI Radeon HD 2600 ili neka još bolja.
  9. Zatim idete na Battle.net i napravite svoj account. Tu ćete registrovati svoju igricu i „vezati“ je za vaš account preko koga ćete se logovati u igricu. Ovaj account takođe povezuje sve vaše Blizzard igrice u jedan nalog (vaš nalog). Preko ovog accounta ćete takođe biti u toku sa svim vašim prijateljima gejmerima.
  10. Ako ste sve ovo obavili na vreme, ubacite vaš instalacioni disk u DVD ROM. Ako vam se prozor za instalaciju ne pokrene automatski, onda idite u Start menu, odaberite opciju My Computer (ili samo Computer) i duplim klikom na drajv pokrenite instalaciju sami. Pratite instrukcije, a ako vam se negde na kraju ponudi da downloadujete dodatke za igricu, pristanite.
  11. Kada jednom pokrenete igricu, možda će vam trebati vremena da se konektujete na server. Ne gubite živce, već se setite da u ovom momentu ovu igricu igra ceo svet. Bukvalno, ceo svet. Igrica je svetlost dana ugledala tek 15.5.2012. Uostalom, imate u opcijama ponuđen izbor servera: azijski, američki i evropski, pa izaberite onaj server na kome nije velika gužva u tom momentu.
  12. Šta vas čeka u igrici – Klasa Varvara! Jedina klasa ostala iz starijih verzija igrice. Od novih klasa vas čekaju: Demon Hunter (za borbu izdaleka sa ubistvenom municijom), Monk (kung fu ratnik čije je oružje njegovo telo), Witch Doctor (nešto kao Necromancer iz Diablo II) i Wizard (kome nije potrebna posebna najava, jer je sličan Sorcereru). Sve klase su dostupne i u muškoj i u ženskoj varijanti.
  13. Uživajte!
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Em

Avatar photo
Pišem. Čitam. Pričam. Mislim. Uvek učim. Stvaram. Volim. Dipl.Ing.Informatike, usmerenje programiranje i projektovanje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *