Kakopedija > Hobi i igre > PC igrice > Kako krekovati PC igricu

Kako krekovati PC igricu

Krekovanje PC igriceNabavili ste neku sjajnu PC igricu ali je ne možete odmah pokrenuti jer vam zahteva da je krekujete. U textu koji sledi na jednostavan način ćemo vam objasniti korak po korak kako da to uradite.

1.korak: naravno prvo ćete instalirati željenu igricu, i kada to uradite u “Program Files“ će vam se pojaviti nova ikonica sa nazivom te igre ili njenog proizvođača (npr Warcraft ili Blizzard i slično).

2.korak: proverite da li vam igrica zaista zahteva krekovanje. To ćete uraditi tako što čete ući u taj folder i kliknuti na ikonicu za pokretanje. Ako je ne pokrene i izbaci vam grešku da je potrebno ubaciti ispravan disk ili slično, moraćete da je krekujete.

3.korak: ubacite disk u vaš čitač ako već nije u njemu. Na tom disku nađite folder za krekovanje koji će najčešće biti pod imenom Crack ili možda Razor 101 ili nešto slično.

4.korak: otvorite taj folder i među tim fajlovima nađite onaj koji ima ikonicu kao i ona koja vam služi za pokretanje tj launchovanje te igrice.

5.korak: taj fajl kopiraj u folder gde ti je ta igrica instalirana (novi folder koji se pojavio u “Program Files“ kada ste instalirali igricu). Dobićete pitanje da li želite da taj fajl prekopirate preko već postojećeg za pokretanje igrice. Kliknite Yes.

6.korak: vaše krekovanje je završeno. Sada možete pokrenuti vašu novu PC igricu. Uživajte!

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 57, prosek: 4,02

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Maja Prulić
Studiram informatiku i za mene sve kažu da sam PC freak. Pokušaću da napišem neke male, ali korisne savete na ovom sajtu.

2 komentari

  1. Tatjana Tukić

    E ovo mi stalno treba .Bravo Majo izgleda da si game-ing girl.Pohvale:).

Ostavite odgovor