Kako krekovati PC igricu

Krekovanje PC igriceNabavili ste neku sjajnu PC igricu ali je ne možete odmah pokrenuti jer vam zahteva da je krekujete. U textu koji sledi na jednostavan način ćemo vam objasniti korak po korak kako da to uradite.

1.korak: naravno prvo ćete instalirati željenu igricu, i kada to uradite u “Program Files“ će vam se pojaviti nova ikonica sa nazivom te igre ili njenog proizvođača (npr Warcraft ili Blizzard i slično).

2.korak: proverite da li vam igrica zaista zahteva krekovanje. To ćete uraditi tako što čete ući u taj folder i kliknuti na ikonicu za pokretanje. Ako je ne pokrene i izbaci vam grešku da je potrebno ubaciti ispravan disk ili slično, moraćete da je krekujete.

3.korak: ubacite disk u vaš čitač ako već nije u njemu. Na tom disku nađite folder za krekovanje koji će najčešće biti pod imenom Crack ili možda Razor 101 ili nešto slično.

4.korak: otvorite taj folder i među tim fajlovima nađite onaj koji ima ikonicu kao i ona koja vam služi za pokretanje tj launchovanje te igrice.

5.korak: taj fajl kopiraj u folder gde ti je ta igrica instalirana (novi folder koji se pojavio u “Program Files“ kada ste instalirali igricu). Dobićete pitanje da li želite da taj fajl prekopirate preko već postojećeg za pokretanje igrice. Kliknite Yes.

6.korak: vaše krekovanje je završeno. Sada možete pokrenuti vašu novu PC igricu. Uživajte!

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Maja Prulić

Avatar photo
Studiram informatiku i za mene sve kažu da sam PC freak. Pokušaću da napišem neke male, ali korisne savete na ovom sajtu.

2 komentari

  1. Avatar photo

    E ovo mi stalno treba .Bravo Majo izgleda da si game-ing girl.Pohvale:).

  2. Avatar photo

    e da sam ovaj tekst pročitala juče.. :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *