Kako biti sexi

Kako biti sexiU javnosti se toliko često pominje ta reč sexi da obična devojka danas ne može tačno ni shvatiti šta zaista znači biti sexi. Biti sexi ne znači samo izgledati kao bikini model, biti zgodna i „napucana riba“. To je mnogo više od toga, a odnosi se i na ponašanje, lični stav, osmeh, samopuzdanje i još dosta drugih stvari. Uz savete iz ovog teksta vrlo lako možete i vi postati jedno sexi devojka.

1) Vežbanje. Da bi bile zgodne i sexy, prvo morate voditi računa o sopstvenom telu. Hranite se zdravo i redovno vežbajte. Možete se dogovoriti sa nekom prijateljicom pa zajedno da krenete na fitness, pilates ili aerobik na primer. U društvu je sve lakše i osećaćete se srećnije i zdravije, a na sve to izgradićete prelepo sexy telo.

2) Vodite računa o svom izgledu. Nosite onu odeću koja čini da izgledate sexi a ne smešno. Kada birate haljinu, takođe birajte onu koja vam savršeno stoji i koja otkriva sve ono što je dobro na vašem telu, a prikriva nedostatke. Održavajte ličnu higijenu, budite uvek uredne, doterane, našminkane i trudite se da uvek mirišete lepo, jer ćete tako biti privlačne muškarcima.

3) Naučite kako da flertujete. Zavodite muškarca pogledom, osmehujte mu se. Svaki muškarac voli da oseti leptiriće u stomaku koje prouzrokuje dobar flert i onaj pogled u očima.

4) Budite ono što jeste – žensko. Radite na svojoj ličnosti i svom ponašanju. Nikada nemojte da budete dosadne, ili da jurite za nekim, jer to nije sexi. Budite žensko, budite dame.

5) Osećajte se sexi. Da bi bile sexy, morate tako i da se osećate i da verujete da ste već to postale. Tako dobijate na samopouzdanju koje je naravno od ključne važnosti na svim poljima vašeg života. Budite srećne, zadovoljne sobom i uživajte u životu…

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

tasna

Kako nositi i ostavljati tašnu

Ako ste imali nesreću da vas pokradu, poznat vam je strašan osećaj kada vam srce …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *