Kako produžiti miris parfema

Kako produžiti miris parfemaSigurno ste mnogo puta osetili nečiji prelep miris parfema u blizini i poželeli da se i vaš oseća tako dugo i intenzivno. Koliko će se parfem zadržati na vašoj koži zavisi od nekoliko stvari: od toga koji ste parfem odabrali, pa sve do toga kako ga nanosite i kako ga čuvate.

Poslušajte nekoliko saveta koji slede i učinite da vaš miris parfema traje još duže.

1) Kada birate parfem, preporučujemo vam da birate one sa senzualnim baznim notama, jer ove note pomažu da se mirisi vežu jedan za drugi. U dugotrajne bazne note spadaju zemljani mirisi, začini, drveće i note kao što su mahovina, sandalovina, ćilibar, vanila, mošus i pačuli.

2) Parfem nanosite u slojevima, najbolje bi bilo da odvojite novac i da uz svoj najdraži parfem kupite i prateće proizvode. Naš savet je da počnete sa gelom za tuširanje, zatim nastavite sa kremom za telo, a sam parfem nanosite pre oblačenja i stavljanja bilo kakvog nakita nakita.

3) Parfem se po pravilu stavlja na tačke pulsa, dakle na unutrašnju stranu ručnih zglobova, iza ušnih školjki. Na ovim mestima je koža toplija, pa se parfem brže raspršuje u vazduh. Parfem možete naneti i na kosu, a na kraju prsnite parfem sa udaljenosti od 20cm i jednostavno prođite kroz mirisni oblak.

4) Da bi što duže trajao, parfem treba čuvati na hladnom, suvom i mračnom mestu. Kada otvorite parfem počinje proces oksidacije. Rešenje za ovaj problem jeste da kupujete manja pakovanja i da ih, pre sledeće kupovine, potrošite do kraja.

Napomena: Osobe sa bledom i suvom kožom moraju češće da nanose parfem, budući da masna koža duže zadržava parfem.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

tasna

Kako nositi i ostavljati tašnu

Ako ste imali nesreću da vas pokradu, poznat vam je strašan osećaj kada vam srce …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *