Kako vratiti kilažu nakon porođaja

Prosto ne možete da se prepoznate. Ta žena u ogledalu nikako niste vi. Ali nažalost jeste uprkos negodovanju. Upravo sebe sada gledate sa 20kg više i ne možete da verujete u šta ste se pretvorili. Vreme je da se pozabavite svojom linijom i to možete uporedo sa brigom o detetu..

Kako vratiti kilažu nakon porođaja

  1. Šetajte. Kad god vam se ukaže prilika, makar do prodavnice..Pružite korak. Šetnja će prijati i bebi i vama. Ako vam je dete nestašno i hiperaktivno, trčkaranje za njim predstavlja dobar trening.
  2. Voda. Pijte što više vode ali vodite računa da to ne činite u kratkim vremenskim razmacima. Navikavajte se da češće konzumirate vodu, kad god vam je neko spomene ili vam jednostavno padne na pamet. Zbog veće količine tečnosti imaćete blažu potrebu za hranom.
  3. Ishrana. Nisu vam potrebna nikakva drastična odricanja, naprotiv. Treba da imate 3 obroka dnevno i da unosite raznovrsnu hranu u organizam. Možete sve da jedete ali u manjim količinama. Supa je obavezna u svakodnevnom obroku. Čak su i slatkiši dozvoljeni, ali samo kada ste baš u krizi i to mala količina. Ako možete da odolite, onda ih izbegavajte u širokom luku.
  4. Vežbajte. Uprkos raznovrsnoj i zdravoj ishrani potrebni su vam i treninzi kako bi svoju liniju doveli do savršenstva. Počnite da se bavite aerobikom ili pilatesom. Prijaće vam da izbacite svu negativnu energiju i posle svakog treninga osećaćete neko olakšanje a vaše telo će izgledati sve bolje. Možete da vežbate i sa mužem, što da ne? To vas može samo dodatno zbližiti.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dragana Đajić

Avatar photo
If you want it, U can catch it.:)

SLIČNO

kako da se ne udebljate

Kako da se ne udebljate

Mi žene smo večito na nekim dijetama. Onda izbegavamo sve živo –  slatkiše što nam …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *