Kako se slažu ribe i vaga

U ovom tekstu analiziraćemo odnos između dva horoskopska znaka, ribe i vage. Dok su ribe vodeni znak, vage su vazdušni, ali bez obzira na to, stvaranje snažne veze između ovakve dve osobe je vrlo moguće.
Ribe i vaga

Kako se slažu ribe i vaga

Iz kombinacije ova dva horoskopska znaka može se izroditi jedna stabilna i mirna veza. I vage i ribe uživaju u romantici, vole umetnost i cene estetiku. Ove osobe mogu biti veliki prijatelji jedno drugom, ali i odani ljubavnici.

Čine idealan sklad jer će vaga učiniti sve da izbegne sukob, a ribe su popustljive prirode i lako opraštaju greške, te će nesuglasice i svađe između ovih osoba biti vrlo retke. Kako je vaga vazdušni, a ribe vodeni znak, oni u svom odnosu kombinuju i zdrav razum i srce, što rezultira skoro savršenom vezom. Zato možemo reći da će, ukoliko ova vezaopstane, najverovatnije rezultirati brakom.

I na poslovnom planu, kombinacija ova dva znaka može biti veoma uspešna. Dok su vage obično inicijatori i puni ideja, ribe su tu da pruže podršku i prihvataju sporednu ulogu. Zbog toga, ukoliko se upuste u zajednički posao, on će najverovatnije biti veoma uspešan.

Pošto su osobe rođene u znaku vage vole promene i često se desi da se predomisle i otpočnu realizaciju neke potpuno nove poslovne ideje, ribe će i tada biti tu da ih podrže i prihvate novu im dodeljenu ulogu u projektu.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Sanja Stojkov

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *