Kakopedija > Umetnost i kultura > Astrologija > Kako se slažu ribe i vaga

Kako se slažu ribe i vaga

U ovom tekstu analiziraćemo odnos između dva horoskopska znaka, ribe i vage. Dok su ribe vodeni znak, vage su vazdušni, ali bez obzira na to, stvaranje snažne veze između ovakve dve osobe je vrlo moguće.
Ribe i vaga

Kako se slažu ribe i vaga

Iz kombinacije ova dva horoskopska znaka može se izroditi jedna stabilna i mirna veza. I vage i ribe uživaju u romantici, vole umetnost i cene estetiku. Ove osobe mogu biti veliki prijatelji jedno drugom, ali i odani ljubavnici.

Čine idealan sklad jer će vaga učiniti sve da izbegne sukob, a ribe su popustljive prirode i lako opraštaju greške, te će nesuglasice i svađe između ovih osoba biti vrlo retke. Kako je vaga vazdušni, a ribe vodeni znak, oni u svom odnosu kombinuju i zdrav razum i srce, što rezultira skoro savršenom vezom. Zato možemo reći da će, ukoliko ova vezaopstane, najverovatnije rezultirati brakom.

I na poslovnom planu, kombinacija ova dva znaka može biti veoma uspešna. Dok su vage obično inicijatori i puni ideja, ribe su tu da pruže podršku i prihvataju sporednu ulogu. Zbog toga, ukoliko se upuste u zajednički posao, on će najverovatnije biti veoma uspešan.

Pošto su osobe rođene u znaku vage vole promene i često se desi da se predomisle i otpočnu realizaciju neke potpuno nove poslovne ideje, ribe će i tada biti tu da ih podrže i prihvate novu im dodeljenu ulogu u projektu.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 3, prosek: 3,33

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

SLIČNO

Kako se slažu devica i jarac

U ovom tekstu ćemo analizirati odnos između osoba rođenih u znaku device i jarca. Kako …

Ostavite odgovor