Kako biti šmeker

U današnje vreme je sve teže osvojiti devojke koje želimo pa se mnogi od vas pitaju kako biti šmeker, kako biti takav dečko koji će se dopasti devojkama i za kojim će ludeti mnoge. Da biste izgradili imidž šmeker ne treba vam previše promene, dosta toga je i u vašoj glavi, tj u vašem stavu i vašim shvatanjima.

A pored toga, morate poraditi i na stilu oblačenja kao i na ponašanju. Muška moda se menja pa budite u koraku i sa njom. U nastavku ovog članka daćemo vam par saveta koji će vam pomoći da izgradite imidž šmekera.

 

Kako biti šmeker

  1. Vaše samopouzdanje i shvatanja. Da bi bili privlačni devojkama i smatrani za šmekera, jako je bitno da poredite na svom samopouzdanju. Dečko koji nema vere u sebe i sopstvene odluke, ko će onda njega da shvata za ozbiljno? Zato ojačajte tu unutrašnju energiju, sve što radite radite tako kao da ste maximalno sigurni u sebe i u svoje postupke. Zračite čeličnim samopouzdanjem i devojke će to osetiti.
  2. Stil oblačenja. Sigurno ste puno puta čuli da devojke za nekog kažu da ima stila, da se lepo oblači, ili suprotno tome da neki likovi nemaju pojma da se obuku. Ako želite da se svrstate u onu prvu grupu, morate malo više vremena posvetiti sebi i svom oblačenju. Potražite neke slike na netu kako se uspešni momci oblače, šta je to što ih krasi, koje boje kombinuju, šta u kojoj prilici oblače. To će vam dati najbolje odgovore. Učite od uspešnim i ugledajte se na njih.
  3. Sopstveni izgled. Da bi povećali šanse da budete privlačni devojkama i da vas okarakterišu jednim šmekerom, trebalo bi da poredite i na svom izgledu. Održavajte higijenu, budite uredni. Izaberite frizuru koja vam najbolje stoji, izgradite prepoznatljiv i zavodnički izgled.
  4. Odnos sa devojkama. Kada prođete sve ove korake iznad koji će vam pomoći da sebe podignete na jedan viši nivo, sada vam predstoji da poboljšate vaše odnose sa devojkama. Imajte puno drugarica, budite jako komunikativni, jer sve te drugarice imaju još puno svojih drugarica sa kojima vas mogu upoznati i koje vam mogu biti potencijalne devojke. Zato gradite što više kontakata i održavajte veze.
  5. Osmeh. Mnogi kažu da lep osmeh čini čuda, i mi se slažemo u tome. Nabacite šmekerski osmeh koji kaže da uživate u životu, da ste zadovoljni samim sobom i da je ceo svet vaš, i sve devojke u njemu.
  6. Flert. Naučite kako da dobro flertujete sa devojkama, kako da ih zavodite, da učinite da one prosto uživaju u vašem društvu, i samo nebo će biti vaša granica :)
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

tasna

Kako nositi i ostavljati tašnu

Ako ste imali nesreću da vas pokradu, poznat vam je strašan osećaj kada vam srce …

Jedan komentar

  1. Sve je lepo samo ako moze jos malo vise o ovom flertovanju xD

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *