Početna > Internet > Sigurnost > Kako koristiti program Panda USB Vaccine

Kako koristiti program Panda USB Vaccine

Sigurno se mnogima od vas dešavalo da imate viruse na usb drive-ovima (na fleš memoriji, memorijskoj kartici itd.) koji se stalno šire od kompjutera do kompjutera. Program Panda USB Vaccine nudi alatku koja „vakciniše“ vaš usb drive i čitav kompjuter od virusa i time smanjuje mogućnost da se sam usb drive i kompjuter zarazi.
Kako koristiti program Panda USB Vaccine

Kako koristiti program Panda USB Vaccine

  1. Skinite program Panda USB Vaccine.
  2. Nakon instalacije, ubacite vaš usb drive u računar.
  3. Kliknite na malu ikonicu (izgleda kao špric) dole desno u taskbar-u. Kada vam otvori novi prozor, imaćete dve opcije. Kod prve možete da vakcinišete čitav kompjuter klikom na „vaccinate computer“ dugme, a ispod imate opciju da vakcinišete usb drive (fleš memorije, memorijske kartice, prenosni hard disk itd.) takođe klikom na „vaccinate USB“.Kliknite na vaccinate dugme pored OBE opcije i time ste vakcinisali vaš kompjuter i usb drive.

Saveti

Oceni clanak

Oceni clanak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 5, prosek: 3,80

Loading...Loading...

Zabrana kopiranja clanka

Zabrana kopiranja clanka

Ceo sadrzaj ovog clanka je vlasnistvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugacije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i koriscenje materijala bez navodenja autora i linka ka izvoru, ili koriscenje u komercijalne svrhe smatra se krsenjem autorskih prava i podleze zakonskim sankcijama.

O autoru:

Add Comment RegisterNapiši komentar