Kako provesti specijalan Dan Zaljubljenih

Želite da Dan Zaljubljenih bude specijalan za vašu voljenu? Niste sigurni kako da ovaj Dan zaljubljenih učinite posebnim za vašu voljenu osobu? Svako ima osećanja koja želi da ispolji i normalno je da trebate pomoć oko toga kako iskazati rečima koliko vam je zaista stalo do te osobe. Ne tražite dalje, samo pratite ovih par kreativnih koraka i kućne ideje Dan zaljubljenih i podarićete joj najlepše Valentinovo koje je ikada imala.

Specijalan Dan Zaljubljenih

1) Probudite je čim se probudite, poželite joj srećan Dan zaljubljenih i pomenite joj koliko je volite. Recite joj koliko je vam je bitna i kako je zadnjih nekoliko godina promenila vaš život.

2) Kupite joj njenu omiljenu čokoladu ili slatkiše. Ne štedite na tome, kupite joj lepe stvari.

3) Kupite joj njeno omiljeno cveće. Poklonite joj samo jedan cvet uz slatkiše a ostalo cveće krišom sakrijte u njenu spavaću sobu.

4) Napišite joj dirljivu pesmu. Da li će se stihovi rimovati, to je na vama, ali potrudite se da stihovi pesme budu lične prirode. Pišite o iskustvima koja ste podelili i o tome koliko vam znači. Sa cvećem u krevetu će vaši postupci dobiti na snazi.

5) Provedite vreme radeći nešto u čemu oboje uživate. Ukoliko oboje volite da vozite snowboard, možete otići na stazu. Ili je možda opuštanje i uživanje u romantičnoj večeri više u skladu sa vašom vezom. Ne zaboravite na sveće koje će dodati atmosferi.

6) Izmasirajte joj leđa losionom. Sve žene umeju da cene dobru masažu.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mile Jovančić

Avatar photo
Profesor muzičke kulture, ali sam svestran i volim da pomažem ljudima. Nadam se da će vam se svideti moji tekstovi.

SLIČNO

Kako izabrati poklon za dečka za Dan Zaljubljenih

Niste sigurni koji poklon za dečka za Dan Zaljubljenih da izaberete? Mi ćemo vam pomoći …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *