Kako osmisliti lep poklon dečku za Dan zaljubljenih

Kupovati poklone ponekad ume da bude veoma teško. Kupovati poklon za vašeg dečka ili muža može biti još teže. Ako ne znate šta da kupite, ja sam tu da vam pomognem. Šta god kupili, bila to bombonjera, ili nešto malo više lično, važno je da izaberete pažljivo i od srca, da bi vaš dečko/muž video kako vam je stalo do njega.

poklon decku dan zaljubljenih

Prva metoda: Običan poklon

  1. Kuvajte za njega.
    Znate li onu izreku: „Put do muškog srca je kroz njegov stomak“? Bilo to jednostavan desert ili nešto u čemu ste više uložili trud, kuvati za njega je dokaz da vam je stalo. Evo nekoliko opcija:

    • Napravite njegov omiljeni kolač.
    • Napravite romantično večeru. Svako biće voli da jede, pa ako želite da mu učinite Dan Zaljubljenih nezaboravnim pripremite mu omiljeno jelo. Ako je mesožder, fokusirajte se na meso, ako ne, onda na povrće.
    • Ukoliko niste baš dobra kuvarica, naručite nešto kod kuće. Možete čaj i brzu hranu. Nekad nešto što je jednostavno ume da bude veoma romantično.
  2. Narežite CD sa pesmama.
    Narežite sve pesme koje mogu biti zaista značajne za vašu vezu. Ne morate da potrošite gomilu novca za to, a on će se sigurno baš iznenaditi. Nemojte staviti previše pesama. Možete snimiti svoju pesmu i narezati na CD. Ukoliko niste dobar pevač možete zamoliti nekoga ko ume lepo da peva i ume da snimi pesme.
  3. Napišite mu poeziju ili ljubavno pismo.
    Naravno, možda mu stalno govorite da ga volite, ali lepo je i mnogo lakše na papiru izraziti svoja osećanja, a on će to čitati kad god bude želeo. Ovo je savršen poklon, pogotovo ako ne želite da potrošite previše para. Izaberite lep list papira i napišite svojom rukom. Možete dodati neke dekoracije na papiru, zalepiti vašu sliku ili iseći u obliku srca.
    Ako uživate u pisanju i čitanju poezije, možete staviti svoj talenat na papiru. Ako rime nisu vaša jača strana, napišite svoja osećanja u prozi. Proza može biti podjednako značajna kao i poezija. Možete koristiti reči drugih pisca ili čak dodati i neke stihove.
  4. Stavite zajedno male poklončiće u jednoj korpi.
    Ako ne želite da mu kupite samo jedan poklon, okupi kolekciju malih poklona. Izaberite slatku korpicu ili ukrasnu kutiju i to napunite malim poklončićima. Npr. njegov omiljen slatkiš, ulaznice sa fudbalsku takmicu, omiljeni dezodorans itd. Ako voli piće kupite mu bocu vina ili omiljeno pivo.

Druga metoda: Tematski pokloni

  1. Kupite mu knjigu.
    Ako voli da čita kupite mu knjigu. Zamislite da ste detektiv i pokušajte da saznate koju vrstu knjiga voli da čita. Ukoliko čita knjige koje su na delovima, a fali mu jedan deo, kupite mu taj deo. Ako znate da je vaš dečko voleo neku određenu knjigu, pitajte radnika u knjižari za slične knjige.
  2. Muzički poklon.
    Ako je vaš dečko muzičar ili voli muziku, kupite mu poklon vezano za to. Evo nekoliko predloga:

    • Kupite mu novu trzalicu ako je gitarista ili štapove ako je bubnjar.
    • Ukoliko voli da pobegne od buke i realnosti, kupite mu neke kvalitetne slušalice.
    • Možete mu uzeti jastuk, majicu ili šolju sa njegovim omiljenim bendom, ili originalni album omiljenog benda.
  3. Kupite mu video igricu.
    Ukoliko vaš dečko voli da igra igrice, najnovija video igrica bi bio savršen poklon za njega. Setite se da li je on nekad vama rekao kako želi da kupi neku određenu igricu ili pitajte njegove drugove.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Marina Pavlović

Avatar photo

SLIČNO

Kako provesti Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je vreme koje trebate provesti sa ljudima koji vas okružuju i prema kojima …

2 komentari

  1. Avatar photo

    Једна битна чињеница, 80% мушкараца прати спорт и дешавања око њега, зашто о поклонима ток типа није нешто било? Рецимо карте за утакмицу, дрес или мајица, привезак, сувенир омиљеног клуба.. добро упијајте овај савет ;)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *