Kako napraviti slatki poklon za dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je idealan dan da se pokaže ljubav i naklonost prema nama dragom biću. Ponekad, najbolji su oni pokloni koji dolaze od srca a ne oni koji se kupuju u radnjama. Planiranje i kreiranje ličnog poklona je jako zabavno i nikada se ne zaboravlja. Lični poklon govori mnogo o vašoj ljubavi prema osobi kojoj ga darujemo.
slatki poklon za dan zaljubljenih

Kako napraviti slatki poklon za dan zaljubljenih

  1. Napravite kupon knjigu za njega. Budite kreativni i pronađite sve ono što on voli. Masaže, doručak u krevetu, vreme za maženje i druge prijatne aktivnosti. Ukoliko vaš dragi voli dosta da putuje potrudite se da mu nabavite kupone za neke fine i egzotične destinacije.
  2. Napravite kupku za dvoje. Ne mora da bude vaše kupatilo, iznajmite sobu u hotelu .Neka ga čeka šampanjac sa dve čaše i jagode prelivene čokoladom. Uz prijatne mirise lavande koja opušta, laganu muziku i posute latuce ruža u kadi.
  3. Napišite pismo dragom. Ukoliko poezija nije vaš adut, napišite ljubavno pismo, nešto iskreno i od srca. Zarolajte papir, ubacite u flašu i stavite čep. Pospite pesak i dodajte školjke kao dekoraciju.
  4. Uradite vašu zajedničku fotografiju koju može držati na stolu. Uramite je, ram možete sami ukrasiti. Takođe, možete kupiti album za slike i ubaciti sve vaše fotografije i najlepše trenutke koje ste podelili zajedno.
  5. Ukoliko ste dobra domaćica a vaš dragi gurman, napravite kolačiće razne, od raznih ukusa, boja ,oblika. Ispišite porukice slatke na njima i upakujte ih u neku slatku kutiju sa mašnicom. Slatko u svakom smislu reči.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

Kako provesti Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je vreme koje trebate provesti sa ljudima koji vas okružuju i prema kojima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *