Kakopedija > Proslave i praznici > Dan zaljubljenih > Kako napraviti slatki poklon za dan zaljubljenih

Kako napraviti slatki poklon za dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je idealan dan da se pokaže ljubav i naklonost prema nama dragom biću. Ponekad, najbolji su oni pokloni koji dolaze od srca a ne oni koji se kupuju u radnjama. Planiranje i kreiranje ličnog poklona je jako zabavno i nikada se ne zaboravlja. Lični poklon govori mnogo o vašoj ljubavi prema osobi kojoj ga darujemo.
slatki poklon za dan zaljubljenih

Kako napraviti slatki poklon za dan zaljubljenih

  1. Napravite kupon knjigu za njega. Budite kreativni i pronađite sve ono što on voli. Masaže, doručak u krevetu, vreme za maženje i druge prijatne aktivnosti. Ukoliko vaš dragi voli dosta da putuje potrudite se da mu nabavite kupone za neke fine i egzotične destinacije.
  2. Napravite kupku za dvoje. Ne mora da bude vaše kupatilo, iznajmite sobu u hotelu .Neka ga čeka šampanjac sa dve čaše i jagode prelivene čokoladom. Uz prijatne mirise lavande koja opušta, laganu muziku i posute latuce ruža u kadi.
  3. Napišite pismo dragom. Ukoliko poezija nije vaš adut, napišite ljubavno pismo, nešto iskreno i od srca. Zarolajte papir, ubacite u flašu i stavite čep. Pospite pesak i dodajte školjke kao dekoraciju.
  4. Uradite vašu zajedničku fotografiju koju može držati na stolu. Uramite je, ram možete sami ukrasiti. Takođe, možete kupiti album za slike i ubaciti sve vaše fotografije i najlepše trenutke koje ste podelili zajedno.
  5. Ukoliko ste dobra domaćica a vaš dragi gurman, napravite kolačiće razne, od raznih ukusa, boja ,oblika. Ispišite porukice slatke na njima i upakujte ih u neku slatku kutiju sa mašnicom. Slatko u svakom smislu reči.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 3, prosek: 3,00

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
anya
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

Kako provesti Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je vreme koje trebate provesti sa ljudima koji vas okružuju i prema kojima …

Ostavite odgovor