Kako provesti Dan Zaljubljenih

Dan zaljubljenih je praznik na koji parovi jedno drugo obasipaju ljubavlju, darovima, pažnjom i romantikom. Ili je to samo tradicija. Međutim, za one parove koji traže više uzbuđenja od onog koji sa sobom nosi romantična večera na dan svetog Valentina, ovo može biti vreme za neke ludorije.

Lude ideje za Dan Zaljubljenih

Kako provesti Dan Zaljubljenih

  1. Skakanje padobranom – Spremite se za adrenalinski udar i osmelite se da probate pad padobranom na dan svetog Valentina. Odite do najbližeg padobranskog kluba sa vašim partnerom. Umesto što ćete posle skoka otići kući, idite do nekog lepog hotela. Ovo će vam dati šansu da se ohladite sa partnerom od adrenalinskog šoka i da uživate u trenutku. Učinite taj trenutak još slađim, tako što ćete u hotelu prijaviti sobu za parove. U skladu sa tim, hotelijeri će začiniti atmosferu tako što će vam napuniti đakuzi toplom kupkom sa mehurićima i laticama od ruža i šampanjcem. Osetite pravu wellness i spa atmosferu.
  2. Vežite se – Ukoliko ste već vereni, ili ste samo vrlo zaljubljeni, učinite nešto potpuno ludo na Dan zaljubljenih; vežite se užadima u Las Vegasu! Zakažite avionski let i idite do jedne od čuvenih kapela za venčavanje u Las Vegasu, kao što je Mala bela kapela. Tamo će vam biti obezbeđena garderoba za venčanje, cveće i sveštenik. Nakon ceremonije, provedite noć na nekoj od ludih žurki u Vegasu i provedite noć u jednom od najlepših hotela u Las Vegasu, kao što su Wynn, Bellagio ili Venetian.
  3. Vozite se u balonu – Zakažite vožnju u balonu napunjenim toplim vazduhom kao romantičan i neobičan način da zajedno provedete Dan zaljubljenih. Parovi mogu da ponesu korpice za piknik koje će napuniti njihovom omiljenom hranom i napicima ukoliko obrok ne ulazi u cenu aranžmana. Dok se ovo ne može uzeti kao tipična stvar koju bi uradili na jedan ovakav dan, ipak bi bilo pametno da svoju vožnju zakažete nešto ranije. Recite radnicima u kompaniji da bi želeli da vašu vožnju učine što romantičnijom, i da bi voleli da u balonu budete samo vas dvoje.
  4. Kućne ideje za Dan Zaljubljenih su uvek proverene, ali ovde smo vam predstavili neke otkačenije koje nisu baš za svaki dan :)
  5. Uživajte!
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

Kako provesti Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je vreme koje trebate provesti sa ljudima koji vas okružuju i prema kojima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *