Kako izabrati poklon za dečka za Dan Zaljubljenih

Niste sigurni koji poklon za dečka za Dan Zaljubljenih da izaberete? Mi ćemo vam pomoći u tome. Dan zaljubljenih je poseban dan na koji našim supružnicima, momcima ili devojkama trebamo pokazati koliko nam znače. Dok neki smatraju da je ovaj praznik namenjen u većoj meri ženama, devojke ovaj dan takođe trebaju iskoristiti kako bi svojim muškarcima iskazale ljubav. Teži deo je odluka o tome šta će im pokloniti. Nemojte preterivati sa nekim isuviše romantičnim poklončićima. Ostavite to muškarcima da vama poklone, a vi njima podarite nešto u čemu će zaista uživati.Poklon za dečka za Dan Zaljubljenih

Kako izabrati poklon za dečka za Dan Zaljubljenih

  1. Romantična večera – Većina muškaraca voli dobar, domaći obrok. Potrošite dan praveći specijalnu večeru za vas dvoje. Uzmite u obzir njegovu omiljenu hranu, čak i njegovu omiljenu poslasticu za dezert. Dekorišite sto ružinim laticama i svećama, i iznenadite ga prelepom gozbom.
  2. Karte za koncert – Ukoliko vaš momak voli muziku, kupite mu dve karte za koncert tako da bi oboje mogli da odete. Ukoliko vam se konkretan tip muzike ne dopada, možete mu reći da na koncert može otići sa nekim od njegovih drugova.
  3. Karte za sportske manifestacije – Miljenici sporta će biti oduševljeni da za Dan zaljubljenih dobiju na poklon karte za košarkaški meč, bejzbol, hokej, fudbalski meč ili neko drugo sportsko dešavanje. Utakmica može biti tek za nekoliko meseci. Njemu to neće biti bitno. Voleće ovako domišljat poklon. Osim ukoliko i vi niste zaljubljenik u sport onoliko koliko i on, recite mu da na meč ode sa nekim od svojih drugova. Momci se izgleda bolje provode kada sportove prate u društvu drugih momaka.
  4. Pretplata na magazin – Kupite vašem dečku pretplatu na magazin za koji znate da voli ili da će uživati čitajući ga. Naručite sportski magazin za one koji vole sport, gejmerski za one koji uživaju u igranju video igara ili filmski za one koji su pasionirani ljubitelji filma. Odaberite magazin u skladu sa interesovanjima i hobijima vašeg muškarca.
  5. Korpica sa poklonima – Kreirajte korpicu sa poklonima vašem dečku, i u nju ubacite mnoštvo korisnih stvarčica u kojima će uživati. To može biti garderoba, CD-evi, DVD-evi, kolonjska voda, sat, članska karta teretane, čokolade, pivo, čestitka za dan svetog Valentina ili nešto drugo. Poklon za dečka stvarno treba da bude lep i biran sa puno ukusa.
  6. Sportska oprema – Nabavite vašem momku stvari koje mu trebaju kako bi bio aktivan u pojedinim sportskim disciplinama. Onome koji voli da igra golf, kupite loptice za golf, majicu ili štap za golf. Kupite teniski reket onome koji voli da igra tenis. Sportska ili odeća za trening, kao i trenažna oprema, je izuzetno dobra ideja za poklon vašem momku na dan svetog Valentina.
  7. Pokloni za parove – Poklonite nešto vašem dečku u čemu ćete oboje moći da uživate. Poklon zavisi od para. Oni parovi koji su skloni avanturi mogu ići na paraglajding u zatvorenom ili otvorenom prostoru.
    Romantični parovi noć mogu provesti u luksuznom hotelu ili mogu uživati u lepoj večeri u nekom ekskluzivnom restoranu. Mlađi parovi mogu dan provesti u zabavnom parku ili mogu otići da gledaju neku komediju. Suština je provesti lepo vreme zajedno.
  8. Srećan vam Dan Zaljubljenih!
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

Kako provesti Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je vreme koje trebate provesti sa ljudima koji vas okružuju i prema kojima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *