Kako provesti Dan zaljubljenih

Zabavne ideje za Dan zaljubljenihDan zaljubljenih je vreme koje trebate provesti sa ljudima koji vas okružuju i prema kojima gajite neka osećanja. Umesto što ćete Dan zaljubljenih ‘kupiti’ u radnji, sprovedite u delo neke zabavne ideje i aktivnosti koje ćete isplanirati za ovaj dan će ga učiniti posebnim za svakog. Ukoliko znate neke ideje za Dan zaljubljenih koje uključuju vaše bližnje, devojku, ženu ili vašu decu, biće vam lakše da odaberete aktivnost koja je baš za vas. U ovom članku ćemo vam dati neke ideje za Dan Zaljubljenih.

Za zaljubljene – Ako slavite Dan zaljubljenih sa vašom drugom polovinom, imajte u obzir da za taj dan isplanirate nešto više od večere u restoranu kako bi ga učinili zanimljivijim i za pamćenje. Orhganizujte lov na blago. Sakrijte po kući stvari koje mogu biti tragovi koje će vaša supruga pratiti kako bi došla do svog poklona. Ili, pripremite obrok koristeći omiljenu hranu i sastojke vašeg partnera. Još jedna ideja bi bila planiranje specijalnog izlaska, kao što je šetnja po šumi koju ćete začiniti piknik ručkom ili večerom. Važno je da provedete vreme zajedno radeći ono u čemu ćete oboje uživati.

Za prijatelje – Ovaj dan ne mora da bude namenjen samo partnerima-možete ga isto tako proslaviti i sa vašim prijateljima. Zakažite večeru sa vašim najboljim prijateljima. Možete otići u neki restoran na večeru, ili pak pripremiti romantičnu večeru u kućnoj atmosferi. Još jedna ideja bi bila planiranje bioskopske večeri. Pozovite prijatelje i recite im da svako od njih donese grickalicu koja se njima sviđa, i zajedno odgledajte neki romantični film. Odlazak u wellnes centar ili u kupovinu je još jedan zanimljiv način da ovaj dan provedete zajedno sa svojim prijateljima. Odaberite aktivnost u kojima će svi uživati, i napravite od toga dan za pamćenje. Jer, Dan zaljubljenih je upravo namenjen da provedete vreme sa onima koje najviše volite.

Za decu – Obzirom da su deca proizvod vaše ljubavi, na Dan zaljubljenih se možete zabaviti uz vašu decu. Lokalne biblioteke često imaju priče koje kazuju o praznicima. Odvedite decu do biblioteke, i pustite da deca odaberu knjigu za taj dan, kao što je na primer ‘A Sweetheart for Valentine’ od Lorne Balijan ili ‘Happy Valentine’s Day, Mouse!’ Laure Numerof i Felicije Bond. Još jedna ideja bi bila organizovanje zanatske kućne radionice na taj dan za vašu porodicu. Koristeći nalepnice, papir i markere možete napraviti vaše figurice od papira inspirisane Danom zaljubljenih. Ili, možda možete napraviti hranu inspirisanu danom svetog Valentina, kao što su kolači ili slatkiši.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

Kako izabrati poklon za dečka za Dan Zaljubljenih

Niste sigurni koji poklon za dečka za Dan Zaljubljenih da izaberete? Mi ćemo vam pomoći …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *