Kako isplanirati venčanje

U ovom tekstu naučite kako isplanirati prelepo, a ipak jednostavno venčanje, koje će ispasti onako kako ste oduvek želeli i opet neće bitno uticati na vaš kućni budžet.

1) Kada planirate jednostavno venčanje, imajte na umu da postoji mnogo prelepih lokacija koje možete iskoristiti, a koje ne koštaju mnogo, i koje venčanje mogu učiniti prelepim. Ovo je zaista jedna velika istinita tajna divnog, a opet, jednostavnog, venčanja. Dozvolite da dobar izbor lokacije ulepša vaše venčanje.Planiranje venčanja

2) Zatim, morate da odlučite koga ćete pozvati na venčanje. Jednostavno će venčanje naravno zahtevati mali broj ljudi, obično najbližu porodicu i prijatelje. Verovatno broj neće preći 10 ljudi, koji će tu biti samo kako bi posmatrali ceremoniju.

3) Dajte svim gostima kamere za jednokratnu upotrebu ili zatražite od njih da donesu digitalne kamere ukoliko imaju takve.

4) Obučite bliskog prijatelja kako bi bio u stanju da vodi ceremoniju.

5) Nađite idealnu lokaciju, obično je letnje venčanje na otvorenom veoma lako i lepo. Zamislite vas dvoje na obali po toplom danu, sunce koje samo što nije zašlo, vaše najbliže prijatelje i rodbinu koja to posmatra.

6) Odlučite kako ćete se vas dvoje obući, da li će to biti elegantno, letnja odeća, tradicionalna odeće, kako god to vas dvoje želite. Zamislite sliku iz pete tačke, i na ono šta bi oni nosili, da li bi to bilo nešto lepo, svakodnevno, isplativo.

7) Što se hrane tiče, jednostavno zakažite ručak u vašem omiljenom restoranu nakon ceremonije. Svi će biti više nego željni da vam se pridruže.

8) Ukoliko tako odlučite, nakon ceremonije možete da organizujete recepciju u vašoj ili u kući prijatelja.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mile Jovančić

Avatar photo
Profesor muzičke kulture, ali sam svestran i volim da pomažem ljudima. Nadam se da će vam se svideti moji tekstovi.

SLIČNO

Kako napraviti venčani veo

Svi mi imamo svoje fascinacije i fantazije za dan našeg venčanja. Neveste posebno sanjaju o …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *