Kako zaprositi devojku

Svaka devojka sanja o idealnom romantičnom trenutku, kada će joj biti postavljeno čuveno pitanje. Ali, kako i kada je najbolje postaviti ovo pitanje? Muškarcima je potrebno mnogo mašte i kreativnosti da to urade na pravi način.

Većina devojaka ne želi klasičan staromodni scenario, gde se muškarac spušta na jedno koleno i postavlja pitanje držeći prsten u ruci, ali svakako žele da to bude trenutak za pamćenje. Evo deset idealnih predloga kako da zaprosite voljenu osobu, od kojih će bar jedan vama odgovarati.

kako zaprositi devojku

Kako zaprositi devojku

  1. Budite u potpunosti svoji – Ovo je prvo i osnovno pravilo kog se morate pridržavati kada počnete da razmišljate o prosidbi. Nemojte preterati. Neka bude jednostavno, ali ipak posebno za oboje. Da biste osvojili srce svoje voljene i da biste bili sigurni da će reći to čuveno – Da, morate slušati svoje emocije bez straha o konačnom ishodu. Budite potpuno iskreni, otvoreni i sigurni u svoju odluku. Budite ono što jeste i na svoj poseban način uputite tih par sudbonosnih reči.
  2. Romantična večera uz sveće – Ovo je jedan od klasičnih neprevaziđenih načina da zaprosite devojku. Sveće predstavljaju suštinski element romantične večere. Prigušena svetlost plamena sveće uz odgovarajuću melodiju stvara savršenu priliku. Dakle momci, napravite odgovarajuću atmosferu. Idealno bi bilo da znate da kuvate, pa da umesto odlaska u restoran sami pripremite svojoj izabranici njeno omiljeno jelo. Pogasite svetla, upalite sveće, pustite romantičnu muziku i pred vama je najbolji scenario i nezaboravno veče puno emocija.
  3. Mesto na kom ste se prvi put sreli – Odvedite je na mesto gde ste se prvi put sreli i upoznali. Ponovo oživite taj magični trenutak upoznavanja i zaprosite je baš tu gde je sve počelo. Ovakva pažnja će je sigurno dirnuti i ostati večno urezana u njenom sećanju.
  4. Poseban dan – Koji trenutak može biti bolji za prosidbu od nekog vama posebnog dana, kao što je Dan zaljubljenih ili godišnjica vaše veze, rođendan… Možda deluje izlizano, ali je zapravo veoma romantično. Puno muškaraca izabere Dan zaljubljenih za Dan D, jer je to svetski praznik kada se obeležava ljubav i romantika. Međutim, ako želite da budete malo originalniji, izaberite datum koji je značajan samo vama, kao što je rođendan ili godišnjica. Prosidba nije nešto što treba shvatiti olako. Vašoj voljenoj osobi će biti zaista drago što ste zapamtili datum vašeg prvog sastanka i bili toliko pažljivi da izaberete baš taj dan za ovako specijalnu priliku.
  5. Neki za vas značajan događaj – Ukoliko idete na koncert vašeg omiljenog pevača, eto idealne prilike. Zaprosite je kada bude pevao vašu omiljenu pesmu. Međutim, to ne mora biti koncert. Može biti bilo kakav događaj za koji oboje imate veliko interesovanje. Na primer, u bioskopu dok gledate neki romantičan film, ili u pozorištu, pa čak i na nekoj utakmici tokom pauze za poluvreme ako ste oboje veliki fanovi nekog tima. Sve navedene situacije su veoma pogodne jer same po sebi izazivaju veliko uzbuđenje i osećaj sreće koji će se samo još više pojačati vašom prosidbom i pretvoriti u nezaboravne uspomene.
  6. Majica – Evo jednog originalnog načina prosidbe, koji zaista može biti divno iznenađenje za vašu izabranicu. Nabavite majicu sa natpisom: „Udaj se za mene“, i nosite je ispod jakne. Odvedite je u obližnji park ili mesto gde se obično sastajete i kleknite na kolena, skinite jaknu i otkrijte svoje iznenađenje.
  7. Piknik u parku – Ovo je jednostavan ali romantičan način da zaprosite devojku koju volite. Isplanirajte savršen piknik. Vreme, naravno, mora biti idealno i sunčano. Na piknik nemojte poneti bilo šta, neka sve ukazuje na poseban trenutak u vašem životu. Ponesite jagode prelivene čokoladom i bocu ohlađenog šampanjca ili neku sličnu poslasticu koju oboje volite i tu sakrijte prsten. Kada ste sve tako lepo pripremili, ostaje da čekate izraz iznenađenja i oduševljenja kada ona otkrije vašu nameru. Dok čekate, pričajte o prijatnim i lepim stvarima, o vašoj vezi, zajedničkoj budućnosti i planovima. Napravite odgovarajuću uvertiru za ono što sledi.
  8. Prosidba preko radija – Devojke vole hrabre muškarce. Svaka devojka bi bila oduševljena da muškarac koga voli ima dovoljno hrabrosti i zaprosi je uz prisustvo još nekoliko hiljada radio slušalaca. Ako znate da sluša određeni radio u isto vreme svakog dana, pozovite tu radio stanicu tada, ali pre toga dobro razmislite šta ćete i kako reći. Ne želite da se zbunite u takvom trenutku. Posvetite voljenoj njenu omiljenu pesmu (ili vašu zajedničku) i zamolite radio voditelja da je pusti nakon što izgovorite vaše čarobne reči. Zatim im dajte broj njenog telefona, kako bi je nazvali posle pesme da kaže uživo svoj odgovor. Ko bi mogao reći ne na ovako nešto.
  9. Poklon iznenađenje – Ovo ne bi trebalo da bude teško, mada je dosta dobre organizacije potrebno da biste izveli ovakvu prosidbu kako treba. Neka vam pomognu vaši prijatelji, ali izaberite one u koje imate poverenja da vas neće odati pre vremena. Upakujte sami sebe u poklon sa lepim ukrasnim papirom i velikom mašnom i čekajte da dođe kod vas u zakazano vreme. Naravno, biće iznenađena ogromnom kutijom, ali još veće iznenađenje će biti kad otpakuje poklon i ugleda vas sa prstenom u ruci.
  10. Prosidba preko reklamnog panoa – Ako ne umete da izrazite svoja osećanja ili se plašite odbijanja, možete pokušati sa prosidbom putem reklamnog panoa koji ćete zakupiti negde u blizini njene kuće ili mesta gde znate da prolazi svakodnevno. Napišite jednostavno pitanje i nešto po čemu će prepoznati da se odnosi na nju. Ako je moguće, izbegnite da je oslovite po imenu i upotrebite neki nadimak ili tepanje kojim je samo vi oslovljavate. Budući da niste sigurni koji će odgovor biti, budite diskretni i nemojte odati drugima na koga se pano odnosi. Neka to bude vaša mala tajna i nešto što će samo ona prepoznati.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dijana Zarić

Avatar photo
Volim da istražujem. Putovanja, dobra muzika i čitanje knjiga su mi pasija. Završila sam filološki fakultet.

SLIČNO

Kako dekorisati sto za venčanje

Ako želite dekorisati sto za venčanje, ovo je članak upravo za vas. Dekoracija stolova je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *