Kako dekorisati sto za venčanje

Ako želite dekorisati sto za venčanje, ovo je članak upravo za vas. Dekoracija stolova je važan segment o kome treba dobro razmisliti ako želite imati venčanje iz snova. Nemojte prepustiti ovo slučaju, i dobro razmislite o tome kako će izgledati stolovi na vašem venčanju. Mnogo je faktora koji treba da se preispitaju pre nego što se odlučite za model dekoracije koji ćete imati na venčanju. Ovu su neki od faktora koje trebate uzeti u obzir:Kako dekorisati sto za venčanje

1) Tipovi stolova. Postoji mnogo tipova stolova. Oni se razlikuju po veličini, obliku itd. Da bi detaljno isplanirali dekoraciju, morate znati koliki i kojeg oblika će biti stolovi na vašem venčanju. Da bi to utvrdili dovoljno je da odete do sale u kojoj planirate venčanje i da napravite šemu stolova. Nacrtajte oblike i otprilike razmeštaj kakav će biti na vjenčanju. Naravno ne moraju svi stolova da budu isto dekorisani. Verovatno ćete se odlučiti da mladenački sto ukrasite raskošnije nego ostale stolove. Međutim, dovoljno je da se odlučite za jednu boju koju možete u vidu salveta (ubrusa) ili cvetnih aranžmana da povežete u jednu zajedničku liniju. Time dobijate na ujednačenosti svih stolova što je bitan segment za sveukupan utisak koji dekorisani stolovi ostavljaju na goste.

2) Aranžiranje salveta. Složite salvete u nesvakidašnji oblik. Naučite neku manje uobičajenu tehniku savijanja salveta i potrudite se da salvete na vašim stolovima budu savijene na originalan način. One su jeftina dekoracija koju svako sebi može priuštiti. Preporučuje se da koristite manje boja salveta i da ih slažete po nekom razumnom spektru. Lako možete naći koje boje mogu ići jedne uz druge. Uparite boje salveta i sa stoljnjacima. Neka vaša dekoracija salveta bude prelepa.

3) Cvetni aranžmani. Iako oni spadaju pod skuplje dekoracije, lako možete ovo svesti na minimum, a da taj minimum koji ćete izdvojiti bude složen sa jedinstvenim i originalnim ukusom. Odlučite se prvo za glavni cvetni aranžman koji će da ukrašava mladenački sto. Sa njim uparite ostale cvetne aranžmane koji su predviđeni za gostinske stolove. Nađite modele aražmana na interentu i raspitajte kod obližnjih cvećara da li ih je moguće napraviti. Takođe obratite pažnju da se boje na cvetnom aranžmanu koje mogu da budu raznovrsne slažu sa ostalim odabranim dekoracijama.

4) Kartice sa imenima. Kartice sa imenima pored toga što su jako korisne na venčanjima, jer kada imate veliki broj gostiju teško ih je organizovati na drugi način takođe mogu da budu jako zgodne kada je u pitanju dekoracija stolova. Smislite originalne modele. Nađite neki stari papir, izrežite dekorativni papir u neki neobični oblik i nađite mesto na stolu koje je vidljivo kako bi svi znali gdje treba da sednu. Pored toga što one treba lepo da izgledaju bilo bi ih dobro lepo i napisati. Lepim rukopisom napišite lične poruke za svakog vašeg gosta pojedinačno. Svi će se obradovati kada vide ličnu poruku i time ćete pokazati da ste na svakoga mislili i da niko nije zapostavljen.

5) Dodatni ukrasi. Razmislite nešto što bi još mogli pored svega ovoga da postavite na stolove, a što bi doprinelo vizuelnom efektu. U prodavnicama kreaitivnih proizvoda možete pronaći neobične predmete kojima takođe možete da pošaljete neku posebnu poruku. Bilo bi dobro da ti predmeti simbolišu vašu vezu i vaše želje za uspešnim životom u ljubavi.

Ovo su neke od osnovnih dekoracija. Naravno pustite maštu na volju i zabavite se dekorišući stolove. Zapamite nađite pravu meru i nemojte preterati. Preteranost je često znak neukusa i kiča, a i svi dobro znamo da su najjednostavnije stvari one koje su najlepše.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mile Jovančić

Avatar photo
Profesor muzičke kulture, ali sam svestran i volim da pomažem ljudima. Nadam se da će vam se svideti moji tekstovi.

SLIČNO

Kako napraviti venčani veo

Svi mi imamo svoje fascinacije i fantazije za dan našeg venčanja. Neveste posebno sanjaju o …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *