Kako odrediti oblik tela kod žena

Oblici tela kod ženaU ovom članku ćemo vam pokazati koji su to oblici tela kod žena i kako da utvrdite koji je oblik vašeg tela. Sve je mnogo lakše kad znate koji je vaš tip tela, jer za svaki postoji određeni obrasci oblačenja, ali i odgovarajuća ishrana. Većina žena mašta o tome da ima telo oblika peščanika. Takvo telo imaju one najsrećnije pripadnice lepšeg pola.

Pa da vidimo koji su to oblici ženskog tela i šta ih karakteriše da bi tako lakše utvrdili koji je vaš oblik tela:

1) Oblik kruške. Najčešći oblik ženskog tela jeste oblik kruške. Ramena su uža od bokova, zadnjica je izraženija od grudi, struk je uži i od ramena i od bokova. Većina žena koje imaju oblik kruške imaju simetričan vrat i ramena vredna pokazivanja. Takođe imaju delikatne gležnjeve koje treba isticati. Kruškolikim damama celulit je neprijatelj broj jedan, a poznate predstavnice su Bijonse i Dženifer Lopez.

2) Oblik jabuke je sušta suprotnost obliku kruške, odlike su: mršave noge, mala zadnjica, i „jači“ gornji deo tela. Problem ovako građenih devojaka je stomak, jer se višak masnih naslaga uporno skuplja oko struka. Za ovako građene žene kratke haljine su najbolje rešenje, jer će prikriti mane, a istaći vrline. Poznate predstavnice su Kejt Vinslet i Dru Barimor.

3) Oblik pravougaonika odlikuju ramena i bokovi koji su istoj ravni, ali i dugački udovi. Ovako građene osobe su najčešće visoke, bez izraženog struka, sa malim grudima i zadnjicom. Pravi manekenski oblik tela. Poznate predstavnice su Kameron Dijaz i Uma Turman.

4) Oblik peščanog sata. Najsrećnije su one dame koje su se rodile sa konstitucijom peščanog sata. Naime to u praksi znači da su im ramena i bokovi u istoj ravni, ali je struk znatno uži i od bokova i od ramena. Zbog takve građe njima skoro sve dobro stoji i odišu seksipilom. Poznate predstavnice su Merlin Monro i Monika Beluči.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jasna Marković

Avatar photo
Svojim iskustvom bih želela da pomognem drugima.

SLIČNO

tasna

Kako nositi i ostavljati tašnu

Ako ste imali nesreću da vas pokradu, poznat vam je strašan osećaj kada vam srce …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *