Kako ubediti sebe da možete uraditi nešto

Zelite nešto da uradite, a mislite da nemate dovoljno hrabrosti i nikako da naterate sebe na to? Pročitajte kako da motivišete sebe i napokon krenete da uradite ono sto želite.

ja to mogu

Kako ubediti sebe da možete uraditi nešto

  1. Zamislite sebe kako radite ono sto želite da uradite.
  2. Govorite sebi ono sto želite da čujete. Ako zelite da postanete model, pogledajte se u ogledalo i govorite sebi kako ste vi, ustvari, jako lepi. Ukoliko želite da idete na takmičenje iz matematike, govorite sebi kako ste veoma pametni.
  3. Razmišljajte o tome sto želite da uradite bez prestanka. Nikada nemojte pauzirati ili pokušati da zaboravite to, misleći da vi niste dovoljno dobri za nesto.
  4. Izgledajte lepo. Negujte svoju kosu, kupajte se, dakle, vodite računa o svojoj higijeni, obucite se lepo. Kada izgledate najbolje što možete i vi ćete se osetiti lepo.
  5. Slušajte energičnu ili inspirativnu muziku. Ona će vam dati volje za mnogo toga u životu.
  6. Ako je stres i nesigurnost uzrok toga što ne želite da uradite nesto, upišite se na neki sport da smanjite stres ili pokušajte to na drugačiji način.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Marina Pavlović

Avatar photo

SLIČNO

kako ukloniti krpelja

Kako izvaditi krpelja

Sa dolaskom proleća, lepog vremena, sunca, sveže zelene trave, eto nama i krpelja!  Iako nisu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *