Kako biti pozitivan na poslu

Želite da imate srećni život na poslu? Morate biti optimista, prestati povređivati sebe i ostale, i još mnogo toga.
sreca na poslu

Kako biti pozitivan na poslu

  1. Nikad nemojte uporediti sebe sa drugarima. Ti si ti, i nikad ne možete da budete neko drugi. Volite sebe takve kakve jeste.
  2. Nemojte da se petljate u stvari koje vas dovode da budete van vaše kontrole. Poenta je samo da se fokusirate na nešto što je važno za vas, kao što je ekonomija, akcije koje mogu preduzeti neki drugi. Fokusirajte se na vaše ideje i postupke.
  3. Imajte svoje granice. Nekada vam se čini kao da je posao najvažnija stvar na svetu, ali nije. Ubijate deo sebe ako dopuštate da vaš posao utiče na vašu privatnost i integritet.
  4. Nikada nemojte previše forsirati sebe. Lepo je što ste ambiciozni i želite da budete što uspešniji, ali nikada nemojte forsirati sebe previše, jer ako se desi da ne uspete razočaraćete se.
  5. Imajte na umu da radite toliko vremena koliko i ostali, tako da nemojte da se žalite ako radite 8h na dan. Pa, ne radite 24h, je l’ tako? Iako vam se čini da imate malo vremena za sebe, ako se lepo organizujete, sve će biti mnogo lakše.
  6. Nemojte shvatiti sve ozbiljno. Ukoliko shvatate sebe ili druge previše ozbiljno, neće vam biti toliko zabavno u život. Šalite se nekad na svoj račun, to ume da bude simpatično i atraktivno. Budite otvoreniji, pričajte sa kolegama i šalite se.
  7. Sanjarite više. Sanjaranje može da olakša vaš rad.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Marina Pavlović

Avatar photo

SLIČNO

kako ukloniti krpelja

Kako izvaditi krpelja

Sa dolaskom proleća, lepog vremena, sunca, sveže zelene trave, eto nama i krpelja!  Iako nisu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *