Kako se obući za maturu

Kako se obući za maturuMatursko veče se približava i vi se pitate kako se obući za maturu? To veče treba da predstavlja vaš ulazak u svet odraslih. Iako željno iščekujete pripreme i kupovinu za ovaj veliki dan, znajte da vas očekuje nimalo lak zadatak. Sledeći saveti će vam pomoći da zablistate i postanete zvezda svoje maturske večeri.

Kako se obući za maturu?

1) Počnite sa pripremama na vreme tako što ćete početi da razmišljate kako želite da izgledate. Kupovina bez ideje može da vas odvede u neželjeni smer. Imajte u vidu svoje fizičke vrline i mane. Ono lepo pokažite, a one nedostatke zbog kojih se osećate nesigurno prekrijte.

2) Izbegavajte da vam matursko veče bude prvi susret sa do tada nepoznatim odevnim predmetima. Ukoliko nikada niste nosile haljinu golih leđa ili previsoke štikle potrudite se da ih ne obučete ni za ovu priliku. Osnovni način da zasijate ove večeri je da se osećate sigurno, samouvereno i prijatno u svojoj garderobi i u svom telu.

3) Sastavite listu potrebnih stvari za kupovinu. Oduvek je važilo pravilo: glup pamti, a pametan piše. Ne dozvolite da na taj dan nemate čarape prave boje ili prijatan donji veš koji se neće ocrtavati.

4) Pažljivo izaberite društvo za kupovinu. Iako ćete sa vršnjacima najverovatnije ići u razgledanje radnji, pametnije je da samu kupovinu obavite sa roditeljima, starijom sestrom ili bratom ili nekom drugom starijom osobom u koju imate veliko poverenje. Ipak vas oni najbolje poznaju i isto kao i vi žele da vam taj dan bude veselo i nezaboravno iskustvo.

5) Ukoliko imate partera konsultujte se sa njim oko oblačenja. Ako želite da budete kraljevski par maturske večeri uskladite boje i stil. I najmanji detalj može da vas učini jedinstvenim. Idealna kombinacija je npr da njegova kravata i vaša haljina budu sličnih boja.

6) Ne preterujte sa detaljima jer ne želite da izgledate kao Novogodišnja jelka. Izbegavajte preuska ili preširoka odela i haljine već izaberite veličinu koja prati vašu liniju tela.

7) Zapamtite da je ovo veče vaše i da jediino vi odlučujete u čemu ćete zakoračiti u svet odraslih. Odišite prirodnošću i elegancijom! To je idealna kombinacija.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

Kako izabrati farmerke

Farmerke cu uvek neizostavni deo garderobe koje rado nose i muškarci i žene. S obzirom …