Kako štikle utiču na seks

Kako štikle utiču na seksHodanje na visokim potpeticama jača karlične mišiće i tako poboljšava seksualni čin, tvrdi jedna italijanska studija?!

Visoke štikle se generalno smatraju štetnim po zdravlje i dovode u vezu sa nizom oboljenja – od žuljeva do šizofrenije. Doktorka Marija Čeruto, italijanski urolog i obožavalac seksi cipelica sa visokom potpeticom, naumila je da dokaže da štikle nisu tako loše za zdravlje kako se misli.

U pismu koje je poslala Časopisu ”Evropska urologija” tvrdi da je njeno istraživanje dokazalo da treba ustati u odbranu visokih štikli.

Ona je u svoju studiju uključila 66 žena mlađih od 50 godina starosti i dokazala da one čija su stopala bile u položaju pod uglom od 15 stepeni što odgovara potpeticama od 5 santimetara, imale isto toliko dobro držanje kao i žene koje nose ravne cipele i da su pokazivale manju aktivnost u karlićnim mišićima.

Međutim, OPREZ! Studija nije pokazala da veoma visoke štikle imaju isti efekat na zdravlje kao one umerene visine.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mile Jovančić

Avatar photo
Profesor muzičke kulture, ali sam svestran i volim da pomažem ljudima. Nadam se da će vam se svideti moji tekstovi.

SLIČNO

Kako uzbuditi muškarca u seksu

Muškarce je uglavnom lako uzbuditi, ali ima i onih kojima treba malo više vremena i …