Kakopedija > Veze i porodica > Sex i intimni odnosi > Kako štikle utiču na seks

Kako štikle utiču na seks

Kako štikle utiču na seksHodanje na visokim potpeticama jača karlične mišiće i tako poboljšava seksualni čin, tvrdi jedna italijanska studija?!

Visoke štikle se generalno smatraju štetnim po zdravlje i dovode u vezu sa nizom oboljenja – od žuljeva do šizofrenije. Doktorka Marija Čeruto, italijanski urolog i obožavalac seksi cipelica sa visokom potpeticom, naumila je da dokaže da štikle nisu tako loše za zdravlje kako se misli.

U pismu koje je poslala Časopisu ”Evropska urologija” tvrdi da je njeno istraživanje dokazalo da treba ustati u odbranu visokih štikli.

Ona je u svoju studiju uključila 66 žena mlađih od 50 godina starosti i dokazala da one čija su stopala bile u položaju pod uglom od 15 stepeni što odgovara potpeticama od 5 santimetara, imale isto toliko dobro držanje kao i žene koje nose ravne cipele i da su pokazivale manju aktivnost u karlićnim mišićima.

Međutim, OPREZ! Studija nije pokazala da veoma visoke štikle imaju isti efekat na zdravlje kao one umerene visine.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Sponzorisani članci

loading...

Oceni članak

Oceni članak

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdicebroj glasova: 2, prosek: 4,00

Loading...

Zabrana kopiranja članka

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.
Mile Jovančić
Profesor muzičke kulture, ali sam svestran i volim da pomažem ljudima. Nadam se da će vam se svideti moji tekstovi.

SLIČNO

Kako uzbuditi muškarca u seksu

Muškarce je uglavnom lako uzbuditi, ali ima i onih kojima treba malo više vremena i …