Kako uraditi trbušnjake kod kuće

Da biste brzo dobili trbušnjakeUradite trbusnjake kod kuce, nema potrebe da plaćate članstvo u teretani, možete ih uraditi i kod kuće. Postoje stvari koje možete da uradite od kuće da bi brzo izdefinisali i oblikovali vaš struk. Potrebno je više od trbušnih vežbi za trbušne mišiće. Određene promene i prilagođavanja u vašoj ishrani i sve telesne vežbe će smanjiti količinu masnoće u vašem telu, uključujući i masni sloj ispod koga se kriju trbušni mišići.

Kako dobiti trbušnjake

  1. Zamenite bezalkoholna pića, kofein i alkoholna pića, vodom. Voda podstiče zdravo varenje i hidrira telo, pripremajući ga za stvaranje novih mišićnih vlakana.
  2. Izbegavajte namirnice koje izazivaju nadimanje, gasove i zadržavanje vode. Soli, začini na bazi povrća kao i karfiol, brokoli, kupus, mahunarke i prokelj mogu da iritiraju stomak, tako da izgledate veće i čini da se osećate naduvenim.
  3. Unosite protein sa svakim obrokom. Povećanje unosa proteina je od suštinskog značaja kada je u pitanju brzo dobijanje zategnutih trbušnih mišića. Da bi se izvajali mišići stomaka, potrebne su vam amino kiseline. Ovi izgrađivači se nalaze u proteinima, kao što su piletina, riba i govedina.
  4. Jedite češće da bi naterali vaš metabolizam da bude aktivan. Jedite male porcije zdrave hrane na svaka tri sata tokom dana. Zadovoljiće vas i manja je verovatnoća da ćete imati želju da jedete. Jedite složene ugljene hidrate, kao što su vlaknima bogati i integralni proizvodi ujutru, tako da bi oni imali vremena da se svare. Izaberite nezasićene masti, takođe poznate kao zdrave masti, prezasićene masti. Nezasićene masti imaju zdrav nivo holesterola.
  5. Trenirajte u intervalima do 30 minuta dnevno, tri puta nedeljno. Trening u intervalima je najbrži način da se sagore kardiovaskularne masti. Nekoliko minuta radite niskim intenzitetom kardio vežbe pa za nekoliko minuta vežbe visokog intenziteta. Menjajte intenzitet napred i nazad, 30 minuta. Ako nemate sobni bicikl za vežbanje, pokretnu traku za trčanje ili stepenice-penjač kod kuće, možete da radite intervalni trening ako samo hodate ili trčite u mestu.
  6. Izgradite veću mišićnu masu da bi ubrzali gubitak telesne masnoće. Mišići aktiviraju metabolizam mišića, što dovodi do gubitka masti u celom telu, uključujući i onaj masni sloj na stomaku. Možete da koristite set tegova za vežbanje kod kuće ili da radite vežbe, koje koriste vašu telesnu težinu kao otpor. Primeri uključuju sklekove, iskorake, čučnjeve i benč.
  7. Radite vežbe trbušnih mišića (trbušnjake) da bi istakli pločice na stomaku. Radite jednostavne trbušnjake, naizmenične trbušnjake i trbušnjake pod opterećenjem. Vežbajte tri seta od 15 do 20 ponavljanja svaki. Polako radite trbušnjake da bi održali dobru formu i fokusirali se na mišiće na kojima radite.
  8. Izbegavajte stres. Povećan stres je povezan sa ispuštanjem hormona stresa kortizola, koji je prema sajtu Merilin Glenville, povezan sa mastima u predelu stomaka. Ostanite opušteni meditiranjem.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Milan Katović

Avatar photo
Mislim da je najvažnije za svakog rekreativca ili sportistu da pravilno radi vežbe. Pokušaću da svojim savetima pomognem drugima u tome.

SLIČNO

Veliki tricepsi

Kako do velikih tricepsa

Musculus triceps barchi ili troglavi mišić nadlakta koga čine spoljašnja, unutrašnja i duga glava. Nalazi …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *