Kako se rešiti stresa

Kako se rešiti stresaRešiti se stresa u teškim situacijama izuzetno je bitno. Kada smo pod stresom, može nam se desiti da poslovne obaveze ne izvršavamo kako bi trebalo, da se još dodatno svađamo sa ukućanima i da jednostavno ne znamo šta ćemo sa sobom. U ovom tekstu ćemo vam pokazati da se rešiti stresa i nije toliko teško. U nastavku pročitajte kako da se opustite u takvim situacijama.

Kako se rešiti stresa

  1. Mislite na nešto drugo. Pokušajte da one stvari koje su prouzrokovale stres ostavite što je više moguće po strani. Fokusirajte se na nešto drugo i usmerite svoje misli na to. Radite neke druge stvari koje će vas ispuniti pozitivnom energijom i pomoći da se rešite stresa.
  2. Uzmite šolju toplog čaja. Skuvajte sebi omiljeni čaj sa prepoznatljivom aromom koja će opustiti vaša čula i smanjiti stres.
  3. Zavalite se u stolici za ljuljanje. Mnogo ljudi se opusti baš na ovakvim stolicama. Zato sebi priuštite jednu takvu stolicu upravo za takve situacije kada se morate rešiti stresa što pre.
  4. Udahnite duboko. Kada ste pod stresom, trudite se da se maksimalno iskontrolišete i udahnete duboko. Fokusirajte se na disanje i smirite se.
  5. Gledajte smešne slike i video snimke. Postarajte se da vam smešne stvari uvek budu na dohvat ruke i da ih možete pogledati kada vam potrebna doza pozitivnog raspoloženja. Takve slike i video snimci će vas momentalo postaviti u drugo stanje duha i stres će polako nestajati.
  6. Poseta nekom od wellness & spa centara vas može dodatno opustiti i rasteretiti nagomilane negativne energije i stresa. Izaberite onaj koji vam najviše odgovara, opustite se i uživajte u tretmanu.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jasna Marković

Avatar photo
Svojim iskustvom bih želela da pomognem drugima.

SLIČNO

kako ukloniti krpelja

Kako izvaditi krpelja

Sa dolaskom proleća, lepog vremena, sunca, sveže zelene trave, eto nama i krpelja!  Iako nisu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *