Kako odoleti privlačnosti druge osobe dok ste u vezi

Pre ili kasnije, nestane hemije prema partneru sa kojim ste u vezi. Na kraju neko drugi popuni prazninu koja je nedostajala. Ako želite da se viđate sa drugom osobom, prvo raskinite sa trenutnim partnerom. Ako želite da ostanete sa vašim partnerom, bitno je da znate kako da odolite drugima. Da vas ne bi privukla druga osoba dok ste u vezi, partite navedena uputstva.
ocuvanje privlacnosti

  1. Prisetite se šta volite kod vašeg partnera. Pokušajte da napravite listu pozitivnih osobina vašeg partnera. Ovo će vam pomoći da se setite stvari koje volite kod njega. Podsetite se događaja zbog kojih ste se osećali uzbeđeno. To će vam pomoći da se setite osećanja koja ste gajili prema partneru. To će vas podsetiti zašto ste ga uopšte i zavoleli. Pogledajte slike gde ste vas dvoje, to će pomoći da vratite strast u vašu vezu.
  2. Izađite. Nastavite da izlazite sa vašim partnerom. Ovo će vam biti stalni podsetnik zašto ste izabrali baš njega. Idite na mesta koja su od značaja za vas oboje, kao što je mesto prvog sastanka. Osvežite sećanja tako što ćete raditi stvari koje oboma znače.
  3. Razgovarajte. Trudite se da razgovarate sa partnerom. Veoma je važno da mu stavite do znanja kako se osećate. To što ćete mu reći da vas privlači druga osoba, neće ga samo informisati o vašim mislima već će ga naterati da se bori za vas. Ako je odlučan da vas zadrži neće odustati bez borbe. Ovo će vam takođe pomoći da se setite zašto volite osobu sa kojom ste.
  4. Izbegavajte flertovanje i situacije koje će vas zbližiti sa drugim dečkom. Ako mislite da neko flertuje sa vama, udaljite se. Ne poigravajte se sa drugim dečkom kada ste u vezi. Flertovanje sa tom osobom će mu samo pružiti nadu. Odbite ga tako što ćete mu objasniti odnos sa sadašnjim dečkom. Izbegavajte da pričate sa dečkom koji gaji tajne simpatije prema vama. Prijaće vam njegovo društvo jer znate da mu se sviđate. Izbegavajte momka koji vas privlači. Izbegavajte klubove i barove jer su ova mesta puna ljudi željnih novih poznanstava. Ako zelite da idete na ovakva mesta, povedite partnera sa sobom. Posmatrajte kako će se ponašati u ovakvom okruženju.
  5. Ako vas neka osoba pozove na sastanak, učtivo ga odbite. Objasnite svoju situaciju. Ako ga odbijete bez objašnjenja, verovatno ćete izgubiti priliku da steknete prijatelja. Stavite toj osobi do znanja da ste već obavezani nekom drugom. Trudite se da protumačite govor tela. Ponekad ne možete da procenite da li vam se druga osoba nabacuje. Posmatrajte kako razgovara sa vama. Ako vas stalno dodiruje,smeje se na vaše šale, trudi se da bude u vašoj blizini, verovatno vam se nabacuje, i trebalo bi da se držite po strani.

Ako vas drugi dečko toliko privlači da biste voleli da započnete novu vezu, prvo raskinite sa vašim momkom i nastavite dalje.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *