Kako upropastiti sastanak (ako ste muškarac)

Pre svega, ova tema zaista nije mozgalica jednostavno zato sto mnogi muškarci upropaste svoju šansu na prvom sastanku čak i da se ne potrude. Da, to je činjenica. Neki muškarci, ponašajući se prirodno, mogu upropastiti mogućnost zabavne, romantične, avanture sa svojom partnerkom. Međutim većina muskaraca ne radi to namerno.

Danas ćete naučiti kako namerno da upropastite sastanak. Ovo može da bude od velike pomoći ako ste slučajno zakazali sastanak sa devojkom koja je daleko ispod vaših standarda, ili ako mislite da ovo neće uspeti iako ste primetili da je slepo zaljubljena u vas. Da, ovo se dešava češće nego što mislite i u toku sastanka pokušaćete da smislite načine kako da je otkačite. Međutim, s obzirom da vam je prijatelj namestio sastanak sa njom ne možete tek tako da je ostavite. Pa, evo nekoliko načina kako da naterate vašu izabranicu da ona vas ostavi. Ne zaboravite da je vaš primarni cilj da naterate nju da ostavi vas, a ne vi nju.

  1. los sastanakBudite škrti. Svaka devojka očekuje od muškarca da je izvede u otmen restoran i da plati račun. Naravno, postoje devojke koje su nezavisne pa očekuju da ćete platiti 50/50, kada dođe račun. U svakom slučaju, ako želite potpuno da odbijete devojku, prosto je izvedite u odvratan restoran ili fast food. Da biste bili sigurni u uspeh, zamolite je da ona plati i vaš obrok. Pa ipak za ovo treba hrabrosti, naročito ako ste po prirodi džentlmen. Kako god, ako vam ovo pođe za rukom, u njenim očima ćete ispasti cicija i veče je upropašćeno.
  2. Budite svinja. Mnoge žene će biti u potpunosti odbijene ako se ponašate kao svinja. Ovo podrazumeva da ste aljkavi za večerom, da glasno podrugujete pred njom, grickate nokte i pljujete svuda unaokolo, prdite, čačkate nos, itd. Ako pokažete svoju odvratnu stranu, zgadićete joj se odmah, i daće signal za rano povlačenje. Ne zaboravie, ako odaberete ovu opciju, budite spremni na posledice, jer će ona sigurno pričati da ste se ponašali kao svinja. Ako ona poznaje devojku na koju ste bacilli oko, ova opcija nije najbolja za vas.
  3. Iskažite nepoštovanje. Svaka žena očekuje od muškarca da bude džentlmen i da je ona u centru njegove pažnje. Da, ovo su pusti snovi. Nažalost ovo retko kada urodi plodom. Postoje muškarci koji su veoma neučtivi, i namerno odmeravaju i dive se drugim ženama pred svojim pratiljama. Tu leži vaša šansa. Ako želite da vas vaša pratilja otkači, samo se divite drugim ženama gde god da krenete. Pored toga, ako želite da budete nepristojniji recite joj kako su vam se prepone užarile kada ste videli seksi mačku koja je upravo prošla. Vrlo je verovatno da će vaša pratilja ustati i napustiti vas. Pazite se, neke vaše pratilje biće toliko zabezeknute vašom nepristojnošću da će vam ili lupiti šamar ili prosuti piće u lice.

To su 3 sigurna načina kako da uprostite vaš sastanak.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *