Kako napraviti muško dete

Otkrijte pravi način da začnete muško dete.
Mnogi parovi ne znaju kako napraviti muško dete i pokušavaju da nađu način da začnu određeni pol deteta koji žele. Dok je uglavnom u pitanju čista sreća, ipak postoji par načina kako začeti novorođenče određenog pola. Evo par saveta za one koji žele da imaju dečaka.

Kako napraviti muško dete

Kako napraviti muško dete?

  1. Gađajte da odnos bude vrlo blizu ovulacije. To znači, ne više od 24 sata pre ili 12 sati nakon ovulacije. Ovim ćete pomoći agresivnijim Y hromozomima da se približe cerviksu, a to će povećati mogućnost da će se u ženskoj osobi začeti muškarac.
  2. Dodaci u ishrani: Ulje od jagorčevine koje ćete uzimatu uveče je jedan od najčešće uzimanih dodataka u ishrani. Daje se ženama kod kojih se nastoji da se poveća količina sluzi u cervikalnom vratu, za šta se misli da pomaže pri začeću dečaka.
  3. Kineski grafikon začeća: ovo je fantastično oruđe uz pomoć koga možete videti da li ste začeči mušku ili žensku bebu. Ova metoda se koristi podacima koji se odnose na starost ženske osobe koja je buduća majka, i meseca u godini u kome je izvršeno začeće. Budite sigurni da koristitie podatke koji su saglasni sa lunarnim kalendarom, inače će dobijeni rezultati biti netačni.
  4. Ova metoda je suprotna gore navedenoj; međutim, možda se pokaže kao ispravna kada ste vi u pitanju. Gađajte da začnete bebu datuma koji je što je moguće dalji od datuma ovulacije. Ovo uglavnom zavisi od osobe do osobe, tako da će rezultati varirati.
  5. Poslednja i najskuplja opcija jeste plaćanje i korišćenje usluga specijalizovanih klinika. Ovo su klinike koje imaju veoma dobar procenat u obezbeđenje embriona onog pola koji želite. Nekim ljudima ovo može delovati neetički, ali je trenutno ovo najbolji način za dobijanje muške ili ženske bebe.
  6. Nadamo se da će vam jedna od ovih metoda pomoći da začnete zdravo muško dete. Međutim, i pored ovih postoje još neki načini za začeće muškog deteta. Iako je dobijanje određenog pola u najvećem broju slučajeva rezultat sreće, korišćenjem nekih od navedenih metoda možete da utičete na povećanje verovatnoće da ćete začeti dete željenog pola.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jasna Marković

Avatar photo
Svojim iskustvom bih želela da pomognem drugima.

SLIČNO

Kako uzbuditi muškarca u seksu

Muškarce je uglavnom lako uzbuditi, ali ima i onih kojima treba malo više vremena i …