Kako devojku odvesti u krevet

Kako curu odvesti u krevetI ako je sex sastavni i nezaobilazni deo ljubavnog odnosa – odvesti curu u krevet nije nešto što bi trebalo da bude primarno u tom odnosu. Sa druge strane, nekad postoji obostrana želja ali zbog nedostatka iskustva, nedovoljne prisnosti ili iz bilo kog drugog razloga „odvesti curu u krevet“ postaje problem. Pa evo nekoliko saveta kako se lakše snaći u toj fazi veze:

1) Ono što je u svakoj vezi važno a naročito je važno za sex, to je da mora da se dođe do određenog nivoa pristnosti. A da bi se tog nivoa prisnosti došlo neminovno mora da prođe određeno vreme, ali to ne znači da čisto mora da prođe neko vreme pre nego što se ode u krevet jer tako treba, nego to znači da morate dati vremena i sebi i partnerki da se što bolje upoznate, kako bi bili opušteniji jedno pred drugim pa samim tim i prisniji.Zato –ne žurite.

2) Zatim, da bi se devojka odlučila na taj korak neophodno je da ima poverenja u svog partnera. Da li će devojka i u kojoj meri imati poverenja u momka zavisi isključivo od njegovog ponašanja. Ponašajte se tako da vaša devojka vidi da ste Vi osoba na koju se ona može osloniti, da ste osoba kojoj može da veruje, da niste neko ko će je dovesti u bilo koju vrstu neprijatne situacije, ako date neko obećanje –održite reč i jednostavno, pokažite postupcima da ste osoba od poverenja, ako to zaista i jeste.

3) Kao što je i u životu, skoro u svemu što radimo bitno da budemo sigurni u sebe i u to što radimo, tako isto je to važno i u jendoj vezi. Devojka mora da vidi da ste vi sigurni u sebe, i koliko god da zapravo niste-ne pokazujte to, jer to odbija. Time što ćete biti sigurni u sebe u nastupu, pokazaćete da znate i šta želite i zašto to želite i da umete da uradite kako treba to što želite.

4) Sex je mnogo više od fizičkog čina i vrlo često sam fizički izgled igra najbeznačajniju ulogu, zato, trudite se da se dopadnete devojci na sve načine, a ne samo fizički. Budite duhoviti, zanimljivi, odlučni, dominantni ( u normalnim granicama), budite onaj pored koga će se ona osećati kao najpoželjnija žena na svetu.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

Kako uzbuditi muškarca u seksu

Muškarce je uglavnom lako uzbuditi, ali ima i onih kojima treba malo više vremena i …