Kako dečka dovesti do ludila

Za svaku vezu je veoma važno da se u nju ulaže, da se održava i da se čuva od prelaženja u naviku, predvidivost i dosadu. Evo nekoliko saveta kako da vaš dečko zadrži interesovanje za vas i posle nekog vremena…

Kako dečka dovesti do ludila

Kako dečka dovesti do ludila?

1) Pre svega, trudite se i u životu i u vezi da stvari posmatrate sa pozitivne strane, da imate vedar duh i pozitivan stav prema životu. Svakako će momak imati veću želju da vas viđa i češće i duže ukoliko zna da je vreme s vama preovedeno uvek prijatno i da ga čeka osmeh i dobro raspoloženje. Naravno, to ne znači da treba da glumite ili kada imate neki problem koji vas zaista muči da to skrivate i gušite u sebi, ne, to samo znači da se trudite da u sebi pronađete pozitivnu energiju koja mnogo pomaže i u rešavanju problema.

2) Zatim, nemojte odmah, na početku bas sve da otkrijite momku i bas sve da mu ispričate o sebi. Pustite ga da Vas upoznaje postupno, polako, da se prijatno iznenađuje, i pri tom uvek zadržite jedan deo sebe za sebe.

3) Ono što će takođe pojačati i održati interesovanje momku je to da ne pristajete bas na sve što on predloži. Ne idite do kraja, ne ispunjavajte mu svaku želju, stalno ga ostavljajte sa osećajem da treba još nešto da se desi i to će ga držati večito željnim

4) I ako možda jeste, gledajte da ne budete uvek slobodne za njega. Ljudi su skoloni tome da se brzo zasite, pa vodite računa o količini vremena koju provodite zajedno koliko god da vam je lepo i prijatno.

5) Ono što je u svakom odnosu važno je to da pokažete poštovanje za njegova interesovanja. Imajte sluha za svog momka, u svakom mogućem smislu.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

Kako uzbuditi muškarca u seksu

Muškarce je uglavnom lako uzbuditi, ali ima i onih kojima treba malo više vremena i …