Kako se prave deca

Kako se prave decaZa odrasle ljude ovo je naizgled smešno i jednostavno pitanje. Ali problem dolazi kada to treba da objasne svojoj deci. Mnogi izbegavaju da kažu istinu, ili pričaju kako decu donose rode, ili se rađaju u kupusu. Objašnjenje je vrlo jednostavno, i što su deca starija, više je razloga da im se kaže istina, jer bolje je to da saznaju od vas na ispravan način, nego od nekog drugog na pogrešan.

Kako se prave deca?

Da bi se uopšte stvorili uslovi za pravljenje dece, potrebna je jedna muška i jedna ženska osoba. Muškarac stavlja svoj polni organ u žensku vaginu i ejakulira. Na taj način sperma ulaži u ženski polni organ i vrši se oplodnja. Ako sve prođe u redu, i oba partnera nemaju zdravstenih problema te prirode, posle devet mesec rađa se beba.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Jovan Spasojević

Avatar photo
Obožavam da istražujem i dolazim do novih saznanja. Jako mi se dopada vaš sajt. Pokušaću i ja da doprinesem neki savetima.

SLIČNO

Kako ublažiti pms simptome

PMS simptomi poznati kao predmenstrualne tegobe su problemi sa kojma se skoro svaka žena suočava …