Kako izlečiti polnu nemoć (impotenciju)

Polna nemoć (impotencija) je nesposobnost muškarca da obavi normalan seksualni odnos. Utvrđeno je da impotentnost najčešće nastaje iz psihičkih razloga.

Potpuno izostajanje erekcije ili prerana ejakulacija d0vodi dalje do gubljenja volje i samopouzdanja. Izostajanju erekcije doprinose strah od neuspeha, bolan odnos, nedovoljna ljubav, preterana ljubav, nepogodan ambijent, strah od polne zaraze, umor, frigidnost partnerke ili njen napravilan odnos u slučaju prvog neuspeha, razdražljivost i slično.

Postoje biljke i namirnice koje mogu da doprinesu jačanju potencije i koje ovde navodim i naglašavam i da u to treba i verovati, kao i pri svakom drugom lečenju. Takodje, postoje i preparati koji vam mogu pomoći. Ali samopouzdanje je najefikasniji lek.
Kako izleciti polnu nemoc impotenciju

Kako izlečiti polnu nemoć impotenciju

  1. Tri mrkve, dva čena belog luka, grančicu celera i dve kašičice pšeničnih klica izmiksovati, pa jesti pomalo između glavnih obroka.
  2. Sitno iseckati koren celera 150 do 200g i izmešati sa kilogramom meda, pa svaki dan uzimati po dve do tri kašičice sa čajem od lipovog cveta.
  3. U litar vode staviti pregršt iseckanog korena celera, prokuvati 10 do 15 minuta, a zatim piti dve šoljice dnevno.
  4. Po 13 gr čubra, četiri grama ruzmarina i po četiri grama metvice i hajdučke trave, pomešati i preliti sa litrom vrele vode, ostaviti poklopljeno 15 minuta ,a zatim procediti i piti pomalo ujutru i uveče, 40 dana. Po isteku roka trajanja, tri sledeća dana, piti samo čaj od čubra 15 gr na litar vrele vode.
  5. Piti čaj od bosiljka, dve do tri šoljice dnevno.
  6. Kineskom čaju dodati malo izmrvljenog cimeta, nekoliko listića ruzmarina, čubra ili majčine dušice.
  7. Jesti češće kupus koji je kuvan samo dva tri minuta, pošto proključa, nikako duže.
  8. U 40 gr vinjaka staviti 10 gr zgnječenih jezgri iz koštica trešnje, ostaviti da stoji otvoreno 15 dana, zatim ocediti i piti tri puta dnevno, posle jela, po 10 kapi u čaši vode ili ih nakapati na kocku šećera i pojesti.
  9. Svakog dana jesti zelenu svežu salatu posutu pšeničnim klicama, uz nešto čokolade, lešnika, oraha i slično.
  10. Spremiti i piti čaj od neprskanih listova i mladara vinove loze osam grama na šolju vode.
  11. U kilogram meda umešati 150 do 200 gr polena i 10 gr mleča, pa dnevno uzimati dve tri kašičice.
  12. Pomešati po kašiku žalfije, divlje nane, ruzmarina, lista i cveta dragoljuba ,lista i cveta majčine dušice i lista i korena celera, pa od te mešavine jednu kašiku preliti sa 1,5 litra vrele vode, ostaviti poklopljeno dva sata, zatim procediti, zasladiti medom i piti tri puta dnevno po 200 gr, pre i posle jela.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija
Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

Kako ublažiti pms simptome

PMS simptomi poznati kao predmenstrualne tegobe su problemi sa kojma se skoro svaka žena suočava …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *