Kako izabrati torbu

Kako izabrati torbuCipele i torbe su dva najtraženija modna dodatka modernih žena današnjice. One ozbiljno shvataju čin odabira torbe. Dobro odarbrana torba može da učini da se vaša odevna kombinacija ističe. Ne morate nužno da kupujete torbe poznatih dizajnera kao što su Prada, Louis Vitton ili Versace. Postoji mnogo kvalitetnih torbi zbog kojih ne morate da obijete banku. U ovom tekstu ćemo pomoći i dati savete kako izabrati torbu.

1) Izrada. Kada kažete da tražite torbu visokog kvaliteta , način na koji je napravljena će definitivno pokazati razliku. Čak iako prodavnica tvrdi da je torba visoko kvalitetna, ne verujte na prvu loptu! Prostudirajte torbu. Obratite pažnji kako na šivenje tako i na nitne. Torbe imaju dosta tereta. Ovo može izazvati prošivanje i rašivanje po šavovima. Šivenje treba da ima dovoljno prostora između svakog uboda. Da nije neujednačeno ili aljkavo. Uzmite torbu sa jasno prošivenim šavovima i remenjem bez pokidanih niti ili nedovršenih ivica.

2) Materijal. Najbolje tašne su napravljene od visoko kvalitetnih materijala kao što je skupa prirodna koža koja ne puca ili bledi. Boja ne bi takođe trebala da se skida. Visoko kvalitetne tašne sa mnogo dodataka, šljokica ili aplikacija bi trebale da budu pravilno šivene tako da ništa ne padne. Kada se provera spoljni izgled torbi, pogledajte iznutra i proučite postavu. Uverite se da nema rupa ili poderotina koje mogu da izazovu oštećenja torbe. Postave su obično napravljene od vune, kože, najlona ili vinila. Što se tiče kaiševa, ako nisu od metala, materijal bi trebao da bude dovoljno jak da nosi težinu torbe i njen sadržaj. Povucite kaiš da bi testirali izdržljivost štepa na mestu gde se kaiš sastavlja sa tašnom.

3) Ukrašavanje. Šnale, dugmad, kopče, rajsferšlusi i drugi ukrasi ne smeju da budu od jeftinog metala koji može da otpadne, izbledi ili da se lako savije. Testirajte rajsferšlus da biste se uverili da se glatko otvara i zatvara. Kopča treba da funkcioniše onako kako je namenjena. Metalni ukrasi treba da imaju glatke ivice. Lanci ili kaiševi treba da budu jaki i da ne mogu lako da se slome. Perlice koje se koriste za visoko kvalitetne torbe ne pucaju ili se ne prekidaju lako.

4) Cena. Podesite budžet malo fleksibilnije kada kupujete savršenu torbu. Očekujte da platite dobre pare za dobro napravljenu torbu. Vi stvarno dobijete ono što plaćate kada kupujete torbu koja je odlično izrađena i dizajnirana. Visoko-kvalitetne tašne će trajati dugo, tako da je na kraju, visoka cena opravdana. Ali, nemaju sve kvalitetne torbe astronomske cene. Ponekad, pola od onoga što platite je ime dizajnera. Potražite torbu proizvođača visokog kvaliteta, tamo su negde.

5) Ostala razmatranja. Trebalo bi da uzmete u obzir vaše godine, stil i gde ćete nositi torbu. Starijim ženama su pogodnije tašne klasičnog izgleda od kože. Mlađe žene mogu da se odluče za one od tkanine i interesantnog dizajna.
Visoko kvalitetne torbe su one koje su napravljene sa najvećom mogućom pažnjom. Možete videti visok nivo pažnje proverom šivenja i navoja, spoljnog materijala i unutrašnjih šavova i proverom kvaliteta ukrasa dodatih na torbu. Pošto ćete platiti mnogo novca za kvalitetnu tašnu, izaberite onu koja je praktična i koja će trajati mnogo modnih sezona i izraziti vaš osećaj za stil.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Ivana Stamenković

Avatar photo
Jako mi se sviđa ovaj sajt. Volim da pratim modu i trendove. Nadam se da će se još nekom svideti moji saveti.

SLIČNO

Kako izabrati farmerke

Farmerke cu uvek neizostavni deo garderobe koje rado nose i muškarci i žene. S obzirom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *