Kako izabrati venčanicu

Venčanje je jedan od najbitnijih događaja u našim životima i jako je bitno izabrati prelepu odgovarajuću venčanicu za tu priliku. U današnje vreme sve više žena se odlučuje da iznajme venčanicu samo za tu priliku a ne da je kupuju. Tako se uštedi dosta novca a i samim tim možete izabrati da iznajmite venčanicu koja bi inače bila mnogo mnogo skuplja da je kupujete za sebe. Ipak, vi odlučite da li želite iznajmiti ili kupiti venčanicu. Kako god odlučite mi ćemo vam u ovom članku dati neke savete kako izabrati venčanicu.

Kako-izabrati-venčanicu

1) Imajte neku viziju idealne venčanice u glavi. Zamolite i vašu najbolju drugaricu ili neku rođaku da vam pomogne u tome. Dobro razmislite o tome pre nego što pođete u prodavnicu da bi tako olakšali sebi a i uštedeli na vremenu.

2) Pored toga, možete potražiti i na internetu neke modele haljina pa te slike oštampati čisto da imate neku orijentaciju šta želite.

3) Kada uđete u prodavnice, dobro pogledajte sve modele da vam nešto ne bi promaklo. Obratite posebnu pažnju na kroj haljine i siluete i razmislite kako bi to baš vama stajalo. One modele koji vas učine najboljim naravno možete i isprobati.

4) Vodite računa i o veličini venčanice. Izaberite neku koja će vam savršeno stajati. Nemojte sebe tešiti da ćete možda još smršati pa kupiti manji broj već uzmite onu koja vam u tom trenutku idealno stoji.

5) Imajte dobru komunikaciju sa prodavcem. Slobodno pitajte šta god vas bude zanimalo, rado će vam dati savete i predloge. Ne ustručavajte se da isprobate i jako puno modela dok ne izabere onaj pravi.

6) Ponesite nakit i cipele na probu. Ono što planirate staviti na sebe i što bi želeli obuti, ponesite sa sobom i direktno isprobajte kako se to slaže sa raznim modelima venčanica. Tako ćete još dodatno utvrditi koji je pravi model za vas.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mile Jovančić

Avatar photo
Profesor muzičke kulture, ali sam svestran i volim da pomažem ljudima. Nadam se da će vam se svideti moji tekstovi.

SLIČNO

Kako napraviti venčani veo

Svi mi imamo svoje fascinacije i fantazije za dan našeg venčanja. Neveste posebno sanjaju o …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *