Kako koristiti veš mašinu

Ako pravilno koristite veš mašinu, to može imati pozitivan uticaj na Vas, vašu okolinu i na Vaš kućni budžet. A isto tako i na vašu mašinu.
Kako koristiti ves masinu

Kako koristiti veš mašinu

  1. Uvek koristite nižu temperaturu pranja; umesto 90 stepeni koristite 60, umesto 60, 40 stepeni i umesto 40 stepeni prati bez temperature vode ukoliko je vaš deterdžent „active cold“.
  2. Uvek koristite kraće programe pranja; procenite zaprljanost odeće i sami odredite koliko je VREMENA potrebno da se da odeća opere. Pronađite program za pranje koji traje najbliže vašoj proceni.
  3. Kombinujte odeću svih boja: ukoliko imate npr. bele peškire i crnu majicu koja ne pušta boju, možete da ih kombinujete u jednom pranju.
  4. Nikada nemojte stavljati veću količinu praška za veš ako koristite pretpranje. Kada koristite pretpranje, odmerite klasičnu količinu praška i dodajte +25% na tu količinu. Od te količine jednu trećinu stavite na pretpranje, a druge dve trećine u pranje.
  5. Nemojte koristiti omekšivače i dodatne nepotrebne deterdžente.
  6. Pročitajte još saveta za korišćenje veš mašine.
  7. Pročitajte i Kako oprati veš u veš mašini.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Arsenije

SLIČNO

odvijac

Kako odabrati najneophodniji alat i opremu za kuću

Zakucati ekser, rašrafiti slavinu, zameniti osigurač, promeniti plinsku cev, itd., jednostavne su popravke, koje čestro …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *