Kako napraviti tost

Često puta se desilo da ste ostali sami kod kuće, gladni.. sa ne baš svežim hlebom i nešto namirnica u frižideru. Ako kod kuće imate toster, sve to može da se iskombinuje u jedan fin, kvalitetan i ponovo svež obrok, a uz to i dosta ukusan.
Kako napraviti tost

Kako napraviti tost

  1. Naseći hleb na parčiće, onoliko koliko mislimo da će da nam bude dovoljno za obrok.
  2. Uključiti toster da se zagreva polako.
  3. Dok se toster greje, u hleb staviti određene sastojke za tost, u zavisnosti šta imate na raspolaganju. Najčešće je tu salama, kačkavalj, kečap, majonez..
  4. Kad se upali lampica na tosteru, dostigao je određenu temperaturu i možete staviti ‘vašu kreaciju’.
  5. Zatvoriti toster i držati ili zaglaviti poklopac (zavisno od modela) sve dok lampica ponovo ne zasvetli (u međuvremenu se ona ugasi dok se priprema tost)
  6. Kada se lampica uključila opet, možete izvaditi tost, mada po potrebi može ostati i duže u tosteru, zavisno od toga da li želite malo prepečeniji hleb.
  7. Kada ste sve završili, pažljivo izvadite tost (pazite da se ne izgorite, jer je dosta vruć) a zatim toster isključiti iz struje.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Saveti

Upozorenja

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dušan Miletić

Avatar photo
Професор физичке културе

SLIČNO

uzicka proja

Kako se sprema užička proja

Proja se pravi od kukuruznog brašna i veoma je zdrava. U gladnim godinama ona je …

2 komentari

  1. Avatar photo

    ja sam čuo i da treba premazati margarinom obe strane hleba?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *