Kako izdržati duže u krevetu

Mnogi muškarci imaju problem sa prevremenom ejakulacijom i žele saznati kako duže izdržati u krevetu i zadovoljiti partnerku. Skoro svima se desilo da uprskaju stvar (dvolično :) i svrše vrlo brzo, a devojka ostane nezadovoljna i iznervirana. Postoje i razni preparati koji obećavaju da vam mogu pomoći da rešite ovaj problem, ali i bez njih sve to možete i vi sami, samo je potrebno malo vežbe i upornosti. U ovom tekstu ćemo vam dati savete kako da izdržite duže u krevetu.

Kako izdržati duže u krevetu

1) Kegelove vežbe. Ove vežbe su specijalno osmišljene upravo za ovaj problem. Ukratko radi se o vežbama pomoću kojih trenirate pubične mišiće i stiskate ih. Postoji jako puno Kegelovih vežbi a one najpopularnije i najčešće korišćene ćemo predstaviti u nekom od narednih tekstova.

2) Masturbiranje pre sexa. Ovo je jedan od najklasičnijih i najčešće preporučivanih tehnika u cilju dužeg sexa. Ako masturbirate neposredno pred sam sex, to vam može dati i pozitivne i negativne rezultate. Pozitivne u smislu da ćete sada sex zapravo doživeti kao drugu rundu i samim tim ćete automatski moći duže da izdržite u krevetu. A negativne da vam se može desiti da vaš vršnjak bude potpuno nezainteresovan za tu drugu rundu i da proizvedete kontra efekat. Ali masturbiranje se može primeniti u mnogo boljem smislu a to je… :

3) Vežbanje prilikom masturbiranja. Možete kada ste sami kući isprobati razne tehnike i vežbati da izdržite što duže na samom vrhuncu. Morate se truditi da zadržite to u sebi i da izvučete što duže, da bi navikli svoj organizam na dužu igru što će vam pomoći i u samom sexu.

4) Nemojte se fokusirati na sexualne misli. Ako osetite da ste blizu orgazma, pokušajte maximalno skrenuti svoje misli na neke druge totalno bezvezne stvari da bi tako smanjili uzbuđenje. Samo budite pažljivi prilikom ove tehnike, jer se može desiti da pomislite i na neke odvratne stvari pa proizvedete kontra efekat da se vaš vršnjak povuče u sebe što svakako ne želite.

5) Stani-kreni tehnika. Ovo možete raditi i tokom samog sexa. Ako osetite da se bližite vrhuncu probajte malo usporiti, zastati na par sekundi pa nastaviti. Ponavljajte ovo onoliko puta koliko god bude trebalo dok potpuno ne ovladate ovom tehnikom.

6) Gurnite penis do kraja. Ovim postupkom smanjićete nadržaj na vrh vašeg penisa što će samim tim vaše uzbuđenje dovesti na neki normalniji nivo i produžiti akciju u krevetu.

7) Smirite disanje i dišite opušteno. Pokušajte iskontrolisati spostveno disanje i tako dodatno delovati na smanjenje uzbuđenja što će opet kao krajni rezultat imati to da čete izdržati duže u krevetu.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

Kako koristiti tampon

Kako koristiti tampon ili pak uložak? Pitanje koje mnoge mlade dame sebe pitaju kada ulaze …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *