Kako zaspati brzo

Kako zaspati brzoŽelite znati kako zaspati brzo i efikasno? Niste jedini. Milioni Amerikanaca pate s vremena na vreme od nesanice ili spavaju duže. Oni sa nesanicom najteže dobijaju potrebnu dozu sna da bi pravilno funkcionisali svaki dan i da bi bili dobro. Nedostatak sna može izazvati zdravstvene probleme, bolesti kao što su mučnina, nervoza, zaboravnost, usporene funkcije mozga i usporene pokrete. Ovde je nekoliko saveta o tome kako zaspati brzo bez lekova i dobiti preko potreban san.

1) Udobno se namestite i lezite. Uzmite jastuk i fizički se opustite.

2) Smirite se. Telo treba da postane potpuno opušteno. Očistite um i sav stres, brisanjem svih misli o bilo čemu.

3) Mirno lezite i ne razmišljajte neko vreme ni o čemu zatvorenih očiju . Telo treba fizički da se isključi i pošalje dozvolu za potpuni odmor .

4) Nakon što ste se u potpunosti opustili i ako ste još uvek budni, pokušajte da čitate knjigu. Mnogi ljudi misle da malo usredsređenosti na nešto jednostavno, intenzivno fokusirajući oči na to, pomaže snu zbog čega hipnoza funkcioniše tako dobro. Sitna slova bez slika pomažu mozgu da se fokusira i da vas iscrpi dok ne zaspete.

5) Ako sve ostalo ne uspe, potražite pomoć stručnjaka. Lekar može utvrditi zašto se mozak ne odmara kako bi trebao i da vam pomogne da rešite problem. Ako potpuno opuštanje u tišini tridesetak minuta, ne uspe to može da bude medicinski problem ili nešto gde samo profesionalac može pomoći.

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Mile Jovančić

Avatar photo
Profesor muzičke kulture, ali sam svestran i volim da pomažem ljudima. Nadam se da će vam se svideti moji tekstovi.

SLIČNO

kako ukloniti krpelja

Kako izvaditi krpelja

Sa dolaskom proleća, lepog vremena, sunca, sveže zelene trave, eto nama i krpelja!  Iako nisu …

Jedan komentar

  1. Pa nije to neki poseban metod… Ali ok je :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *