Kako biti dobar ljubavnik

Kako biti dobar ljubavnikVećina zna da je tanka linija između vođenja ljubavi i seksa zapravo … ljubav. Biti dobar ljubavnik je više nego imati dobar snošaj sa nekim, nešto mnogo dublje od toga, ljubav u jednom od svojih najintimnijih trenutaka. Istraživanje tog intimnog trenutka je korisno čineći ga posebnim i čineći vas takođe kompletnijim ljubavnikom .

1) Obratite pažnju šta vaš partner voli i (ponekad je to najvažnije ) ne voli. Da biste znali šta voli, a šta ne, obratite pažnju i van kreveta. Čak i kada namerno odstupate od uobičajenog odnosa u krevetu, ne idite van onoga u šta ste sigurni da će neko prihvatiti ili da mu je prijatno (osim ako ne pristane na to).

2) Budite otvoreni za kritike i pitajte za promene. Istina je da ne znate šta vaš partner voli dok ne pitate ili istražite i saznate sami. Pokušajte da se ne uznemirite zbog stvari koje bi mogli da saznate jer vam ih partner govori samo zato što ima poverenja u vas i zato što vas voli.

3) Isprobajte nešto novo, budite spontani i izbegavajte monotonost . Sada budite oprezni da se vaš partner ne šokira (barem ne loše ) kada to uradite. Pošto ovo ponekad može biti puno začkoljica, morate imati ravnotežu između prihvatljivog i uzbudljivog. Budite sigurni i da možete dugo izdržati u krevetu.

4) Podesite ton tokom odnosa. Predigra je dobar način da podesite ton, pored svetla i muzike ili bilo čega drugo što vam je na pameti, to možete takođe uraditi i govorom tela. Govor tela često može da se protumači bolje i od izgovorene reči tako što ćete koristiti svoje telo na način na koji mamite, bez obzira kako to može biti.

5) Uključiti više od pet čula ako je moguće. Previše puta se fokusiramo na dodir, dok dublje iskustvo uključuje više. Istražite i kreirajte jer postoji svet mogućnosti koji čeka da ga otrijete zajedno sa vašim partnerom.

6) Mislite na kvalitet i kvantitet. U većini slučajeva dobar ljubavnik, nikad nema previše dobru stvar ali nemojte napraviti grešku i da često menjate ono što je vaš partner prvobitno voleo .

Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dario Mirković

Avatar photo
Praksa je i u vezama najbitnija stvar. Mnogi kažu za mene da sam baš srećan sa ženama, a ja u stvari samo znam kako se treba ponašati prema njima.

SLIČNO

Kako uzbuditi muškarca u seksu

Muškarce je uglavnom lako uzbuditi, ali ima i onih kojima treba malo više vremena i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *