Kako znati da vas dečko voli

Žene, koliko puta samo im ovo pitanje prođe kroz glavu dnevno. Priča vam da vas voli, ali se zato ne trudi da vam to i pokaže ili suprotno, čini sve za vas, skida vam zvezde sa neba ali to volim te nikada niste od njega čuli. Zato ljubav kao i svaka emocija tuga, sreća, bes, može da se razotkrije po načinu govora, ponašanja, gestikulaciji, pokretima, dodirima. Zato prekinite da čupate belu radu sa igrom voli me ne voli me nego razmislite malo, analizirajte vezu, njega,  pa onda skontajte da li je to ljubav ili ne.
Kako da znate da li vas voli

Kako da znate da li vas voli

  1. Imate užasno veče, nervozni ste da pucate po šavovima a nemate sa kim da podelite taj trenutak. Naravno hvatate se za telefon i pitate se koga da pozovete. Sve drugarice su sa momcima i ne želite da ih prekidate kada im je najlepše zato okrećete napamet znat broj, dečka. Međutim dečko se ne javlja dugo, tek posle pet puta zvonjenja telefona. Ukoliko se javi sa „ej ljubavi“ dobar je znak. Probudila si ga iz najlepšeg sna, a znaš za ono ne diraj lava dok spava. Očigledno je on mala umiljata maca koja je probuđena ali opet srećna što čuje dragi glas preko žice. Pak ako je njegova reakcija bila bahato spushtanje slushalice, urlanje u istu, sa pitanjem „Da li si ti normalna znaš koliko je sati“ zapitajte se malo da li vama treba neko ko je tu samo kad se njemu ćefne ili želite nekog ko je tu u svakom trenutku za vas, pa čak i da sasluša vašu kuknjavu jednog mizantropa koga eto sve nervira u datom momentu.
  2. Uvek ste imale frku da se upoznate sa njegovim roditeljima. Jao šta da obučem, kako da se ponašam za stolom, o čemu da započnem razgovor a kad je situacija obrnuta kod momaka to barem lakše ide, samo je pitanje da li oni uopšte žele da upoznaju vaše. I ne samo roditelje već i prijatelje. Ako je prošao test upoznavanja i svaki put kad vam uđe u kuću kao znak poštovanja mami donese sok, kafu ili čokoladu znajte da mu je jako stalo do vas pa preko mame želi da vas zadrži. Što se tvojih prijatelja tiče, opušten je sa njima, priča sa njima, izlazi u grad, smeje se, đuska , opušten je kao i sa svojima je dobar znak. Zamislite samo mrguda koji stoji prekrštenih ruku pored vas, dok vi igrate sa drugaricama i posle pola sata kaže kako ga naprasno boli glava i mora kući a sutradan saznate da je poleteo kod svojih prijatelja jer se sa vama užasno smorio.
  3. Dečko koji voli pamti sitnice, tipa šta si obukla za vaš prvi sastanak, koji ti je omiljeni parfem, hrana koju zajedno jedete pa čak i film koji ti je izmamio suze na licu. Pamti datume, pamti pesmu uz koju te je prvi put poljubio, kako te je pitao da budete zajedno i slično. Zna tvoj ukus i kad god te obraduje poklonom vi ste u šoku jer ste baš to dugo dugo želele da imate.
  4. Takođe što se poklona tiče, obradovaće vas sitnicom svaki dan a ne samo kad vam je rođendan, dan zaljubljenih, dan
    žena ili mesečnica. Dovoljna je i žvaka, kugla sladoleda, lizalo ,vunena pena i vi ćete imati osmeh na licu.
  5. Što se tiče večeri gledanja filmova, naručiće vam hranu ili sam je spremiti ukoliko je vešt u kuhinji. A odabir filma ostavlja na vama pa i ako bude neka klasična ljubavna komedija koju nikada ne bi sam pogledao, pogledaće sa vama, smejaće se glupim forama samo da vama bude lepo.
  6. Čovek koji voli ima potrebu da vam se stalno javlja, da pita gde ste, da vam kaže gde je on. Ako je sa drugarima neće ga biti blam da vas obasipa lepim rečima i reći će jasno i glasno da svi to čuju. Ima potrebu da se javlja a ne obavezu ili naređenje od strane vas. Zvaće kad god mu nedostajete, slaće poruke, i uvek vam stavljati do znanja da je dobar u gradu i da nema devojaka oko njega ukoliko sumnjate u to.
  7. Kada ste zajedno, gleda vas u oči, čačka kosu, miriše je, ljubi vrat i smeje se sa vama. Ljubi nežno, miluje po obrazu i priča koliko ste lepi. To vama diže ego, ali i daje sigurnost da je srećan sa vama i da nema potrebe da se tripujete da je suprotno u pitanju.
  8. Muškarac voli delima a ne rečima iako mu je do sad došlo da vam kaže da vas voli nije rekao iz straha. Ćuti i čeka pravu priliku. A kada vam to prvi put kaže, uhvatiče vas nežno za glavu i šapnuti na uvo te dve divne reči. Ili će skrenuti pogled na drugu stranu, reći stidljivo to i toliko nerazumno da ćete ga terati da vam ponovi opet.
  9. Pročitajte i Kako znati da vas dečko laže
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

anya

Avatar photo
Veliko dete.U pmsu jednom mesečno 30 dana ( za one koji su se pitali da li izlazim iz njega).Hejter kategorija A šablon zašto belo kad može crno.Zavisnik od leptirića u stomaku,hodanja po oblacima i crtanja srcića.Ne voli životno takmičenje,nadmetanje i kopiranje.

SLIČNO

romantican piknik

Kako uživati u romantičnom pikniku

Romantični piknik je lep način da provedete kvalitetno vreme sa svojom drugom polovinom, a takođe …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *