Kako upotrebiti prezervativ (kondom)

Najbolje je da pre prvog puta uvežbaš upotrebu prezervativa. Primena je, doduše, sasvim jednostavna, ali ipak zahteva određen oprez.
prezervativ

Kako upotrebiti prezervativ (kondom)

  1. Pažljivo otvori pakovanje prezervativa kako ga ne bi oštetio.
  2. Prezervativ se mora u pravo vreme staviti na ukrućen ud, to znači pre ulaska u vaginu jer semena tečnost može da potekne i pre prve ejakulacije.
  3. Povuci kožicu. Kažiprstom i palcem uhvati vrh prezervativa(spremnik), istisni vazduh(da ima mesta za spermatozoide) i stavljaj prezervativ na ud tako da rolnica bude spolja. Zatim ga sasvim odmotaj.
  4. Ako se prezervativ zabunom pogrešno stavi(rolnica unutra), svakako se mora uzeti novi jer na prethodnom već može biti sperme.
  5. Posle ejakulacije uhvati prezervativ na početku polnog organa dok je još ukrućen u sve zajedno izvuci iz vagine.
  6. Ako prezervativ za vreme polnog odnosa sklizne ili na njemu primetite rupicu, sutradan treba da odete ginekologu ili u savetovalište. Tamo će vam reći da li je eventualno došlo do oplođenja i šta treba da uradite. Možda će devojka dobiti „pilulu za dan posle“.
Vaša reklama u ovom članku?
Sponzorišite ovaj članak sa reklamom ka vašem sajtu, poslu, ponudi.. Budite brži od vaše konkurencije. Kliknite ovde za više informacija

Zabrana kopiranja članka

Ceo sadržaj ovog članka je vlasništvo sajta Kakopedija.com i autora, ukoliko nije drugačije napisano. Njegovo preuzimanje je uslovljeno Creative Commons 3.0 licencom. Svako kopiranje i korišćenje materijala bez navođenja autora i linka ka izvoru, ili korišćenje u komercijalne svrhe smatra se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskim sankcijama.

Dragana Đajić

Avatar photo
If you want it, U can catch it.:)

SLIČNO

Kako uzbuditi muškarca u seksu

Muškarce je uglavnom lako uzbuditi, ali ima i onih kojima treba malo više vremena i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *